IKEA Krevet cena i akcije

Pogledajte ovonedeljne ponude iz IKEA prodavnice za krevet sa promocijama koje traju od -. Ovde nabavite najnovije IKEA kataloge i ponude za krevet i uštedite novac.

 
Aktuelni katalozi
 

Ako zaista želite da ostvarite ozbiljne uštede prilikom kupovine i uštedite što je moguće više novca, pažljivo pratite sve najnovije nedeljne akcije objavljene na našoj veb lokaciji. Redovno prikazujemo IKEA ponude za krevet i objavljujemo najnovije IKEA nedeljne kataloge sa ponudama za krevet čim oni budu objavljeni.

To ne moraju da budu samo IKEA ponude za krevet, možete potražiti i ponude za krevet drugih prodavaca, kao što su Matis, Vitorog, Lesnina XXXL, JYSK, Numanović, ili možete proveriti sjajne promocije, popuste i sniženja za robu koju pretražuju drugi kupci na našoj veb lokaciji. Među najpopularnijim akcijama ovih dana su popusti na sledeću robu: kocke, kristali za kosu, kapar, Kodimagnyl, kofer za alat, Kamini i šporeti, knjiga sa šablonima, Kreveti, kombinezon, Kondorin. Na Moj Katalog objavljujemo na hiljade novih specijalnih ponuda svakog dana i, ako želite najbolje ponude, nastavite da nas posećujete!

Slični proizvodi


IKEA – od malog biznisa do velike korporacije

Za kompaniju IKEA može se reći da je danas deo gotovo svakog doma. Reč je o multinacionalnoj kompaniji, poznatoj po prodaji nameštaja i opreme za domaćinstvo.

Osnivač kompanije IKEA je Ingvar Kamprad, sedamnaestogodišnjak koji je ovaj biznis pokrenuo davne 1943. godine u malom švedskom selu Älmhult. Zbog nepristupačnosti terena i siromaštva, da bi dospeo do većeg broja kupaca, odlučio se za niske cene nameštaja i katalošku prodaju. Tako je 1951. godine nastao prvi IKEA katalog. Međutim, neophodno je bilo imati i izložbeni prostor i pokazati nameštaj koji se kupuje, pa je prvi IKEA prodajni centar otvoren 1958. godine u Švedskoj, a zatim u Danskoj, Norveškoj i drugim zemljama Evrope i sveta. Sa preko 400 prodavnica u više od 40 zemalja sveta, IKEA je 2008. godine proglašena za najvećeg prodavca nameštaja na svetu. Srbija i Beograd su prvu IKEA prodavnicu dobili 2017. godine. 

Krevet - prodavci

Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Prodavci