JYSK - lokacije i radno vreme

Ovde možete pronaći sve informacije koje imamo o JYSK prodavnicama, uključujući JYSK lokacije sa prodavnicama i uobičajeno radno vreme JYSK prodavnica. Ovde u Moj Katalog možete dobiti sve potrebne informacije, kao što su lokacije i radno vreme prodavnica za vaših omiljenih prodavaca, uključujući JYSK prodavnice.


Katalozi JYSK
Katalozi JYSK
Katalozi JYSK

O Jysku

Prva Jysk prodavnica otvorena je 1979. godine u Arhusu u Danskoj. Nakon toga otvoreno je još nekoliko  JYSK Sengetøjslager prodavnica u Danskoj, a prva prodavnica otvorena van granica Danske bila je ona otvorena 1984. godine u Nemačkoj. Danas ova grupacija ima ukupno 2800 prodavnica u 52 zemlje širom sveta sa 23.000 zaposlenih

U Srbiji, Jysk ima 30 prodavnica u 20 gradova, kao što su Subotica, Novi Sad, Beograd, Pančevo i Niš, a za ostale stanovnike naše zemlje ova kompanija je obezbedila mogućnost kupovine u online prodavnici sa rokom dostave na kućnu adresu. U Jysk prodavnicama, kao i na veb sajtu, možete pronaći sve što vam je potrebno za uređenje vašeg doma, od velike ponude nameštaja i tekstilnih proizvoda do dekoracije za kuću i baštenskog nameštaja.

Pored ponude nameštaja i online prodavnice, na Jysk veb sajtu https://jysk.rs možete pronaći i njihove kataloge sa nedeljnim akcijama, kao i novim proizvodima koji su u ponudi od tekućeg meseca. Ovi katalozi vam takođe nude opciju da, klikom na sliku proizvoda u katalogu, budete direktno preusmereni na stranicu tog proizvoda. Pored redovnih akcija, Jysk učestvuje i u akciji „Crni petak“ koja se održava poslednjeg petka u novembru. To je dan sjajnih ponuda i sniženja kada robu možete kupovati po posebnim uslovima i cenama.

Zašto ljudi vole da kupuju u Jysku

  • Dani nameštaja: prilikom Dana nameštaja, u Jysk prodavnicama kao i na veb sajtu možete pronaći odlične ponude uz uštedu i do 50% na nameštaj iz kategorija kao što su fotelje i trpezarijske stolice, ogledala, komode, trpezarijski stolovi, ormari i slično.
  • Uvek niska cena: u ovoj kategoriji možete pronaći širok izbor artikala po najnižim cenama koje se nikada ne menjaju.
  • Outlet: u kategoriji „Outlet“ možete pronaći artikle na zalihama koji uskoro izlaze iz asortimana po odličnim cenama. U ovoj kategoriji pored sezonske robe možete pronaći i tekstilne proizvode kao što su posteljine, peškiri, zavese, stolnjaci, jastuci i dušeci.
  • Finalna rasprodaja: još jedna sjajna ponuda Jysk prodavnica je i finalna rasprodaja sa sniženjima od 30-60% na sezonske proizvode kao što su peškiri za plažu, baštenske garniture ili lutke Deda Mraza i patuljaka iz asortimana novogodišnje dekoracije.
  • Click&collect: ova opcija kupcima pruža mogućnost da artikle rezervišu putem interneta a da ih preuzmu u nekoj od Jysk prodavnica po svom izboru. Ona omogućava besplatnu dostavu proizvoda koji se plaća tek prilikom preuzimanja u prodavnici.

Lokacije i radno vreme

Lokacije Jysk prodavnica i njihovo radno vreme možete pronaći ovde. Pored standardne pretrage prodavnica na osnovu grada ili adrese, ovaj lokator vam omogućava i pretragu putem opcije „Moja trenutna lokacija“ kada pregledač automatski definiše vašu lokaciju i pronalazi prodavnice u vašoj blizini.