Intersport katalog januar 2023 - strana 25 *

25 / 61

Intersport katalog - Proizvodi na akciji - jakna, McKinley, muška jakna, pantalone, rukavice, naočare, kaciga. Stranica 25.
25 / 61

Prelistajte ovaj Intersport katalog koji važi od - do - da biste videli najnovije ponude. Na 60 stranica trenutne nedeljne akcije, pronaći ćete najbolju robu iz kategorije Sport. Ovaj Intersport katalog nudi popuste na više od 113 proizvoda, vodeći računa da dobijete najbolju ponudu za stvari koje kupujete! Ako želite da uštedite prilikom sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Intersport, ne zaboravite da pogledate ceo katalog od strane 1 do strane 60. Na trenutnoj stranici ćete pronaći promocije za jakna, kaciga, McKinley, naočare, rukavice, pantalone, muška jakna; međutim, ovaj katalog Intersport prodavnice nudi mnoga druga sniženja robe, kao što su kaciga, McKinley, naočare, jakna, McKinley. Ako želite da kupujete pametno i uštedite prilikom Vašeg sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Intersport, ne propustite najnoviji nedeljni katalog koji je pun neverovatnih cena i sjajnih popusta. Posećujte Moj Katalog svaki dan da ne biste propustiti sjajne promocije koje nude Vaši omiljeni prodavci.

* Važeći u svim Intersport marketima.

Proizvodi u ovom katalogu

 
 
muška jakna Harry Ux · 17.499,00 B rend McKinley svoju inspiraciju crpi iz prirode. Ime je dobio po najvišem vrhu severne Amerike, sada poznatog po imenu Denali. Od svog osnivanja 1983. godine brend je dobio reputaciju proizvođača kvalitetnih proizvoda za planinarenje i druge sportske aktivnosti, dok je povoljna cena bila dodatni razlog za kupovinu. Brend McKinley planinarima omogućava izdržljive i udobne proizvode, kako za šetnju po obližnjm brdskim terenima, tako i za planinarenje po najzahtevnijim planinama. Ljubitelji planinarenja su često i ljubitelji skijanja. Zbog toga je brend nedavno predstavio svoju prvu skijašku kolekciju, na veliku radost svih ljubitelja skijanja. Ponuda je svestrana i obuhvata kompletnu opremu od glave do pete: od naočara za skijanje, kaciga, aktivnog veša i odeće za skijanje, skija, štapova i pancerica. Dodatna vrednost ovog brenda je njegovo odgovorno ponašanje prema životnoj sredini, čemu kupci pridaju sve više značaja u poslednjih 5 godina. Njihov ekološki pristup čine: održiv način proizvodnje, ekološki materijali i tehnologije. Pored skija, u ponudi brenda možete pronaći pancerice, skije, jakne, pantalone, rukavice, kacige, naočare i druge dodatke, kako bi uživanje u skijanju bilo potpuno. Svi proizvodi McKinley brenda su dostupni u Intersport prodavnicama, kao njegovom ekskluzivnom distributeru. Kolekcija skija marke McKinley se fokusira pre svega na opremu za umereno zahtevnu rekreaciju i skijaše početnike, koji će uživati u brendu zbog njegovog dizajna, kvaliteta i povoljne cene. Zanimljiva karakteristika skija brenda McKinley je svakako i činjenica da se većina modela proizvodi u Sloveniji. Nisu svi istaknuti proizvodi dostupni u svim prodavnicama. Detaljnije informacije možete dobiti u prodavnicama ili na www.intersport.rs. Sve cene su u srpskim dinarima. 25

Drugi katalozi Intersport

Najnoviji katalozi