IKEA - katalozi i akcije


Ako tražite akcije IKEA prodavnice na mreži, došli ste na pravo mesto. Imamo najnovije kataloge IKEA prodavnice, čime ćemo se pobrinuti da iskoristite najpovoljnije cene i najbolje ponude u Vašoj prodavnici. Ako želite da uštedite nešto novca koristeći ponude iz IKEA nedeljnih kataloga i iskoristite najbolje ponude iz IKEA nedeljnih kataloga, tada ste došli na pravo mesto.

Aktuelni katalozi

Odaberite najblizu prodavnicu  
Katalozi možda neće važiti u svim lokalnim prodavnicama.
 

Katalog i akcije

IKEA na našem tržištu uspešno posluje već nekoliko godina i Srbija je jedna od zemalja koja može da se pohvali ovim prodajnim centrom. Ipak, možda i pre nego sama kompanija i proizvodi, naša srca je osvojio fantastični katalog, poznat po svom modernom dizajnu i kvalitetu. IKEA katalog izlazi jednom godišnje, uglavnom u avgustu ili septembru i ova akcija važi narednih godinu dana. Cene proizvoda koji su u katalogu ostaju nepromenjene sve dok je katalog aktuelan i važeći. Katalog je besplatan i ukoliko vam ne stigne na kućnu adresu, možete da ga pogledate i online na sajtu https://www.ikea.com/rs/sr ili ga zatražiti u IKEA robnoj kući.

Na naslovnoj strani sajta možete da pronađete i akciju Nove niže cene i izlistate proizvode prema kategoriji, kojima je cena snižena. Do ovih nižih cena kompanija IKEA je došla zbog smanjenja troškova i samim tim još više približila svoje proizvode kupcima. A kada je o proizvodima reč, asortiman je veoma bogat i širok i  nameštaj i dekoraciju za uređenje svakog doma. Samo neki od popularnih proizvoda  su ormari, kreveti, fotelje, stolovi, stolice, komode, police, tepisi, zavese, rasveta, sve za vaše kuhinje, bašte...

Najviše za najvernije i najsrećnije

IKEA svojim najvernijim potrošačima i pre svega najvećim fanovima, nudi i veliki broj drugih akcija i pogodnosti. Svim članovima IKEA Family kluba, na raspolaganju je i posebna mesečna ponuda određenih artikala, kojima je cena još niža. I to nije sve, jer su za članove ovog svojevrsnog fan kluba pored popusta obezbeđeni i pokloni, edukacije, nagrade...

A za one najsrećnije, popusti i do 80% nalaze se u prodavnici u delu nazvanom To je što je. Ovde možete da pronađete različite artikle iz redovne ponude, koji se uglavnom prodaju sastavljeni. Često su to poslednji komadi proizvoda ili proizvodi koji imaju neka manja oštećenja, ogebotine, ali je moguće i da se neko predomislio i ove artikle vratio. U svakom slučaju, ponuda je veoma ograničena, pa treba da požurite ukoliko svoj komad nameštaja želite da kupite po veoma povoljnij ceni.

Proizvodi u IKEA katalozima

Najnoviji katalozi

Prodavci - nameštaj