Idea katalog - 02.01.-30.01.2023 - VIŠE NE VAŽI - strana 3 *

thumbnail - Idea katalog - 02.01.2023 - 30.01.2023 - Proizvodi na akciji - med, orah, orah jezgro, so kalijumova, dimljeni losos, losos. Stranica 3.
3 / 17

* Važeći u sledećim Idea marketima

Pregled cena

Proizvod Opis
Valjanost
Cena
med
MED OD HELJDE 900g  
1.499,00 din
orah jezgro, orah
ORAH jezgro Bio Agros 150g  
599,99 din
orah jezgro, orah
BRAZILSKI ORAH jezgro Bio Agros 150g  
759,99 din
so kalijumova
KALIJUMOVA SO - 350g  
114,99 din
dimljeni losos, losos
DIMLJENI LOSOS 100g  
469,99 din
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MED OD HELJDE 900g 1.499 DIN 1.899,99DIN ORAH jezgro Bio Agros 150g KALIJUMOVA SO 350g CABBY ПРИРОДНИ МЕД од ХЕЉДЕ 114.99 59999⁹ 699,99DIN ORGANSKI OR AH ORGANIC PEELED WALNUTS -29% 1.349DN 1.899,99 din Super cena uz Super BioAgros KRISTAL BINOVANA ALIJUMOVA 900 rp PLARNING SO Meyve 7 21% BRAZILSKI ORAH jezgro Bio Agros 150g -17% 57999 699,99 din Super cena uz Super ORGANSKI BRAZ ILSKI ORAH BRAZH NUTS 75999 799.99 DIN DIMLJENI LOSOS 100g SQUADRA Agros 469.99 499.99 DIN 749.99⁹ 799,99 din Super cena uz Super Smoked Norwegian Salmon 4599⁹⁹9⁹ DIN 499,99 din Super cena uz Super POSNI KOLAČ SA BUNDEVOM Sastojci: 250g (2 čaše) na krupno rendane sveže bundeve 1 čaša speltinog brašna 160g suvog groždja (1 čaša) 2 kašike chia semenki + 6 kašika vode, 1 kašičica vanila ekstrakta 60ml kokosovog ulja (1/4 čaše) 90g meda (1/4 čaše) 3/4 kašičice sode bikarbone 1 kašičica cimeta 1/4 kašičice muskatnog oraščića 1/4 kašičice djumbira šaka oraha ili pekan oraha za ukrašavanje Postupak: Uključite rernu na 150 °C bez ventilatora Pomešati 2 kašike chia semenki sa 6 kašika vode. Ostavite 5min da se zgusne i pretvori u želatinastu masu. U većoj činiji pomešate bundevu, speltino brašno, suvo groždje, chia želatin, med, kokosovo ulje, začine, vanilu i sodu bikarbonu. Sve se dobro izmeša dok se ne dobije homogena smesa. Kalup za hleb obložiti papirom za pečenje tako da papir ne prelazi puno preko ivica. Smesu za kolač ravnomerno raporedite u kalup i odozgo ukrasite pekan orasima ili običnim orasima. Ubacite kolač u rernu. Nakon pola sata ga izvadite, prekrijete aluminijumskom folijom i vratite u rernu još nekih 30-40 minuta.Kolač je gotov kada pritisnete površinu prstom, a on kao da blago odskoči/vrati se. Ostavite kolač nekih pola sata da se prohladi, a zatim podignite ivice pek papira i izvucite ga iz kalupa. Kada se potpuno ohladi, možete da ga sečete i servirate.Ovaj kolač je postan, neverovato sočan i pun suvog groždja. Ceo kolač se veoma lako priprema, u jednoj činiji. Nije potrebno previše sastojaka, jedino se malo duže peče-oko sat i 10min na 150 °C.

Drugi katalozi Idea

Najnoviji katalozi