Idea katalog - 14.11.-11.12.2022 - strana 4 *

4 / 33

Idea katalog - 14.11.2022 - 11.12.2022 - Proizvodi na akciji - Carnex, stišnjena šunka, šunka, šunka u omotu. Stranica 4.
4 / 33

Prelistajte ovaj Idea katalog koji važi od 14.11.2022 do 11.12.2022 da biste videli najnovije ponude. Na 32 stranica trenutne nedeljne akcije, pronaći ćete najbolju robu iz kategorije Marketi i supermarketi. Ovaj Idea katalog nudi popuste na više od 122 proizvoda, vodeći računa da dobijete najbolju ponudu za stvari koje kupujete! Ako želite da uštedite prilikom sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Idea, ne zaboravite da pogledate ceo katalog od strane 1 do strane 32. Na trenutnoj stranici ćete pronaći promocije za Carnex, šunka, šunka u omotu, stišnjena šunka; međutim, ovaj katalog Idea prodavnice nudi mnoga druga sniženja robe, kao što su maslac, Meggle, torta, zamrznuta torta, Carnex, pašteta, Yuhor, Patelina, Ajvar. Ako želite da kupujete pametno i uštedite prilikom Vašeg sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Idea, ne propustite najnoviji nedeljni katalog koji je pun neverovatnih cena i sjajnih popusta. Posećujte Moj Katalog svaki dan da ne biste propustiti sjajne promocije koje nude Vaši omiljeni prodavci.

* Važeći u svim Idea marketima.

Prikaži sledeći

Proizvodi u ovom katalogu

Proizvod Opis
Cena
Carnex, stišnjena šunka, šunka u omotu, šunka
CARNEX - - STIŠNJENA ŠUNKA U OMOTU  
85 RSD
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VREDNO JE ZAJEDNO CARNEX STIŠNJENA ŠUNKA U OMOTU-84,99 DIN DELIKATES U OMOTU=94,99 DIN PILEĆA PRSA U OMOTU=84,99 DIN 100G Carnex STISNJENA ŠUNKA Taltwood San SOMARA BIDA TESTEN SKAL carnex STISNJENA PROIZVOD KOJEH. tenFEM ŠUNKA U OMOTU carnex STISNJENA RELATET YOY PROIZVOD MOJEM ŠUNKA U OMOTU U OHOTU Ligne à ses tubes a MARI PROIZVOD MOJEH carnex DELIKATES 30 Marca e Fritids PERASA HA RAJA PONAINE MELA carnex DELIKATES carnex Atbal Lens het La režiclett els DELIKATES U OMOTU U OMOTU U OMOTU HE SARTSEN Acentel ام بی تو بوده است X Carnex PILEĆA PRSA U OMOTU Exclusive Ligirnir v akates PRINESE MESH carnex PILEĆA A SZAK MERE DE PLANET PRSA U OMOTU Exclusive carnex PILEĆA PRSA U OMOTU Exclusive 84 Carnex šunke vrhunskog kvaliteta napravljene su od najkvalitetnijeg mesa, bez veštačkih boja, a neke i sa manje od 2 % masnoće omiljeni su izbor potrošača. Idealne za pripremu obroka po vašoj želji, kao i nezaobilazni deo sendviča, pizza i salata. -19% 99 din 104,99din

Drugi katalozi Idea

Najnoviji katalozi