Idea katalog - 19.09.-16.10.2022 - VIŠE NE VAŽI - strana 8 *

thumbnail - Idea katalog - 19.09.2022 - 16.10.2022 - Proizvodi na akciji - sok, sok od paradajza, crveno vino, vino, Prokupac, crni luk, Danubius, pasirani paradajz, makarona, začini, paprika slatka, peršun, Kulinat, kašika, kašičica. Stranica 8.
8 / 17

* Važeći u sledećim Idea marketima

Prikaži sledeći

Proizvodi u ovom katalogu

 
MAKARONA Danubius 400g 1kg=162,48din JUNEĆE MESO ZA GULAŠ 400g 1kg=1.1.99,98din VAŽI DO 02.10. 47999 51999 -18% 64 99 79 CRVENO VINO PROKUPAC 99 Doja 0,75l 1l=1.333,32din ZAČIN ZA GOVEĐI GULAŠ 99999 1.129 50g 1kg=1.599,80din KULINAT CLASSIC SPICE CHEF LOVOROV LIST 250g 1kg=359,96din -16% 89 8g 1kg=4,998,75din -20% 99 107 99 7999 3999 4999 8999 Mađarski goveđi gulaš 600 g govedjeg mesa, 600 g crnog luka, 250 ml soka od paradajza, 1 kašičica peršuna, 1 kašičica bibera, 2 kašičice mlevene crvene paprike, 1 kašika vegete, 2 lovorova list 600 ml vode, 6 kašika suncokretovog ulja, po zelji ljute papričice, po zelji malo bosiljka, so po ukusu Priprema: Crni luk i sitno naseckajte.Meso narezite na kockice.Na zagrejanom ulju pržite luk dok ne dobije tamno zutu boju, pa dolijte vode oko 300 ml i ostavite da se dinsta na srednjoj temperaturi oko 20 minuta. Nakon 20 minuta, dodajte 2 kašičice crvene mlevene paprike, lovorov list i meso, dolijte vode da ogrozne, promešajte, dodajte peršun i ostavite da se krička dok meso ne omekša pa povremeno dolivajte vodu i promešajte. Kada je meso omekšalo i mešavina postala jako gusta, dodajte vegetu i paradajz sok, posolite i pobiberite i kuvajte jos 15-ak minuta, pred kraj po zelji mozete dodati malo bosiljka.  Jó étvágyat HORGOŠKA PAPRIKA slatka mlevena 100g 1kg=1.799,90din 179 99 209 99 TOMATELLO pasirani paradajz 750ml 1l=132,99din -23% 9999 12999

Drugi katalozi Idea

Najnoviji katalozi