MAKARONA
Danubius
400g
1kg=162,48din
JUNEĆE MESO
ZA GULAŠ
400g
1kg=1.1.99,98din
VAŽI DO 02.10.
47999
51999
-18%
64
99
79
CRVENO VINO
PROKUPAC
99
Doja
0,75l
1l=1.333,32din
ZAČIN ZA
GOVEĐI GULAŠ
99999
1.129
50g
1kg=1.599,80din
KULINAT
CLASSIC
SPICE CHEF
LOVOROV
LIST
250g
1kg=359,96din
-16%
89
8g
1kg=4,998,75din
-20%
99
107
99
7999
3999
4999
8999
Mađarski goveđi gulaš
600 g govedjeg mesa, 600 g crnog luka, 250
ml soka od paradajza, 1 kašičica peršuna, 1
kašičica bibera, 2 kašičice mlevene crvene
paprike, 1 kašika vegete, 2 lovorova list
600 ml vode, 6 kašika suncokretovog ulja,
po zelji ljute papričice, po zelji malo
bosiljka, so po ukusu
Priprema:
Crni luk i sitno naseckajte.Meso narezite
na kockice.Na zagrejanom ulju pržite luk
dok ne dobije tamno zutu boju, pa dolijte
vode oko 300 ml i ostavite da se dinsta na
srednjoj temperaturi oko 20 minuta. Nakon
20 minuta, dodajte 2 kašičice crvene mlevene
paprike, lovorov list i meso, dolijte vode
da ogrozne, promešajte, dodajte peršun i
ostavite da se krička dok meso ne omekša pa
povremeno dolivajte vodu i promešajte.
Kada je meso omekšalo i mešavina postala
jako gusta, dodajte vegetu i paradajz sok,
posolite i pobiberite i kuvajte jos 15-ak
minuta, pred kraj po zelji mozete dodati malo
bosiljka.
Jó étvágyat
HORGOŠKA PAPRIKA
slatka mlevena
100g
1kg=1.799,90din
179
99
209
99
TOMATELLO
pasirani paradajz
750ml
1l=132,99din
-23%
9999
12999