Idea katalog - 19.09.-16.10.2022 - VIŠE NE VAŽI - strana 15 *

thumbnail - Idea katalog - 19.09.2022 - 16.10.2022 - Proizvodi na akciji - juneći but, crveno vino, vino, Benlian Food, Polimark, krem za kuvanje, majonez, mak, paradajz pelat, pasirani paradajz, pirinač, šafran, ulje, ulje od koštice grožđa, Mer, deterdžent za sudove. Stranica 15.
15 / 17

* Važeći u sledećim Idea marketima

Prikaži sledeći

Proizvodi u ovom katalogu

 
KREM ZA KUVANJE ZUCCI ULJE OD KOŠTICA GROŽĐA Polimark 200ml 1l=549,95din 1l ŠAFRAN U SPREJU MAJONEZ 40ml VAŽI DO 14..10. Polimark 280ml 1l=446,21din 10999 -20% 12499 13999 14999 -21% 979 99 1.249 PARADAJZ PELAT Mutti 130g 1kg = 1.230,69din -23% 15999 49999 54999 20999 16999 23499 900g Benlian food 1kg=244,43din JUNEĆI BUT ŠNICLA VAŽI DO 02.10. anom nog r f e cirke a c i š v a š a 2 gl ka log to sg maaslbacra,š,n2a č, e2na be o ž i ir , 50 šik un n co inovobguujlojnaaa, k1 okareara1 l,imPeršu inovog, 3 u b l n l a ssokašikemml atsealejzćae,gaaršeinčdicae šeć kašikjaonmoaspovrć o i 1 0 d k k 2 0 a , bu slac ml lijns enica,ler, 6ža parber, ½ so Ita telećgaarkeoplaa,jz1 ac,e4vinsav,eso, bi a , 50a ,g omkao 400 . Me . vreli e 27% KOČANSKI PIRINAČ 99 400g 1kg=1.249,95din PARADAJZ PIRE Mutti 400g 1kg=424,98din 124 99 157 ANTIGONA crveno vino Stobi 0,75l 1l=466,64din 34999 39999 21999 24499 r d g b ne luk vin 1,5 kk, 2 šoad parla belog om. udu a o tra ica belog lavm ruosk ne bapržissvake sstoj lu sta 00m g m l b 1 o u n , z i d e pa ka, 2 a m fra rio 100 jski slac da s ta osplim.pUe na za, i, lu a šča arboluka , t gare radaj rovr uhjien i matiganj4 minru os g k a i t n o n ž i i o l a r r l š e ž Ri 0g pičen b armez su o u vi u o 3 ga d i ša d pa da p na, 30lja, 1 na, p ro aoslinove i stoaju, oškerpukrugoavsta nouta ioli bujo b o u šafra i d m ti stu b belu čeni se p 2 mi ći de e mesdoaje e o g perzeagrejeistres o atas duek i isDodajgeli okoo u lviedokjas se dana e e se ašno, bije zlstaviku l tri. rin mes ta i van rend ja s os o s u j e r i a o a a u a n l t v b e M tiga i u ne d i se kra noj se n je s va s m k er, n stav U valjat , dok osol ira na mere avlja Doda ko d toko i bib n i o de, u rane se, p sot na u i ost dajz. atri oodno levennječe e vo stzvadi ći se nuta om para hoj v eoph eže m e izg ze: ml vreolmu o I asno o mi sa vin se i na ti je n je sv , ali n ilane 100 i ar ajedn m kolik ana odaje avlja . Ako doda i luk to Mva sa i bojuac z se ne omeš vri d i ost osti e se n bel .Rižo preli dat masl daje pr d proa se od k slenj itnje vatre ji se n će topi . Do 3-4 dne ka klap adne a. Po o us e sa a, ko opi. Ose is aslaca okoe spae po raspujon i jak nja s afrane nat vatri ori mmekš da n va s tra ne oš b muna skla od š da s enoj preg ne o pran, , i ku iznu a, i j ra li nut i inje avlja mer a ne dok neo krem zrno ijam ko š mi e poči ost na u lja, dva se je se ust i da porcda se t jo vo s a se iganju vog uk, ku doda kao gračanino u a se čnos Pr klap .U t slino li lu inač, ude proz liva v tavlj se te a se porinču o mak i be e pir nja blago e na i os dok doliv je pi mal n lu aje s kuva de b ako s vanjata ili arila, doda sasitnje . Dod akon da bu i pol es kuminu e isp nost aje jem u inuta i da n uta ljivo proc 5-8 što j teč dod toko . Kad m rob 3 min . Paž nuo oko kon upije ja sečno rinča i sk o 2- belo preki ringli e. Na što st ko riodi na pi vo il . ok tane e bi aboj rbuj akon ečno se pete zr goto kusu os se n a sl apsona i n nja t dok ošte da je po u lacem da čka n o ne bujo sled ljku, e ne već e so mas . kr tpun ml va. Po cedi da s lo bi je s talim itno pod po o 50 a no kroz žljivo treba Doda reos na s avlja daje ok takv rana, a pa uje, ogaj. a s p danim i ost a. Do su. se šaf meš sorb a zal vršav aren vatre inut g me od vanjato aptno n e za om n sa 5 m run ku rižo prija aju s ezan ja se pcemo garni tito n je da je a kr parmSklanpoklose ka Buo appe N i

Drugi katalozi Idea

Najnoviji katalozi