MEXICANA
SALATNI PRELIV
HRUSTY
TORTILJA LATINA
Dijamant
300g
1kg=399,97din
320g
1kg=359,34din
-17%
114
-21%
119
99
139
99
burito paradajza,
Meksički filea, 3 svežno
a
vog ulja
ećeg
l maspliaprike
ka, 1
600 g apilluka, 50 mve
elog lu
ne
mle ad
,1
2 čenaa b
3 crn
e
ka
a,
ri
tk
z
la
ap
aj
s
p
a
g par šuna, 1 svež
1 kašik
asirano
per arelle
150mlapis
eckanogg m
ozz
kašik rtilja
0
15
,
gog,
to
10
čapa blelave
ne
ilje aradajza, 100 g ske
tka m
la
a tort
a
p
ik
g
š
o
Umak lzp
ka
an
1
ir
a,
as
lj
u
g
100 m
linovo vegete
a masto
z na
1 kašik
rs hvat
ži paradaj
paprike, p
i file i sve
eć
il
p
e
it
Isec
kajte. iti luk.
Pripreme,a:a luk sitno isec
ko isprž
adajz i
kockic linovom ulju krat
inu, parns
et
e,
il
p
as
u
m
en
a
di tajtta
lj
N
m
ko
re
at
p
.
ri
kr
p
Dodajtepaprika. Zajedno
20 minueckani
ko
o
du
slatku ga dodavati vo ani paradajz, is ite
ec
asir
nakon to
paprikumis
dodajte p
alo ulja
Pred kraji peršin. Zelenu
na
i
it
rž
p
beli lukkice, kratko pro ilje zagrejte u plu
na koc e u meso. Tort i. Na svaku to
i dodajt lasnoj ili u rernike pripremljene
mikrota stavite 1–2 kaš savijte, a zatimrtilje
tortiljue, krajeve tortilja e. Zamotane toulju
smes jte kao sarmicna preostalom
zarola ite u tiganjui
rezane
ispec h strana.
kriške na
opite,
sa svi tortilje stavite ga
kl
o
p
nj
Na
elle, ti tre i ostavite
mozzarte
va
skini sapoklopljeno oko
stajati ute. Pasirani
4 min ajz pomiješajte
parad apom,
sa keč vim uljem,
maslino paprikom,
slatka m
origano
i kratkovajte
proku
Agradable
SOS TOPLJENI SIR
45g
1kg=1.066,34din
99
152
99
-17%
4799
YBARRA
MASLINOVO
ULJE
5799
1l
CHILI SOS
250g
1kg=1.399,96din
VINO ZVONKO
BOGDAN
-19%
4 konja debela
8 tamburaša
0,75l
1l=1.333,32din
-15%
1.19999 34999 99999
1.48999
41499
1.12999