BELI LUK
u granulama
Aleva
25g
DIMLJENJE KOBASICA
Dimljenje se obavlja u prostorijama posebno napravljenim u
tu svrhu - pušnicama. U pušnici mora biti blaga i ujednačena
cirkulacija vazduha.
hrastovog ili grabovog drveta. Najbolji ukus mesu daje dim dobijen
od bukovine sa borovim grančicama. Period dimljenja zavisi od
veliine komada mesa, da li je u pitanju hladno ili toplo dimljenje,
kao i od vremenskih uslova. Ukoliko je vreme vlažno, dimljenje se
obavlja neprekidno, azavreme suvih dana dovoljno je dimiti samo
nekoliko sati tokom dana. Kobasice se npr. dime približno nedelju
dana, a kulen 20-tak dana.
aleva))
Dim se dobija sagorevanjem bukovog,
Beli luk
ugranulama
PONUDA VAŽIOD30. NOVEMBRA
DIN
66
DOMAĆA JUNEĆA
REBRA I GRUDI
sa kostima
ALEVA PAPRIKA
sudžuk tucana 150g-239,99din
slatka 200g - 299,99din
kg
Eleva
aleva
Aleva
Aleva
рaprika
669
paprika
DOMAĆI JUNEĆI BUT
bez kostiju
kg
tia mleven
DIN
699%
200g
150g
23929
Tajnadobrih kobasica ležiu prvoklasnom
mesu (svinjskomi junedem)i kvaltetng
Cyeroj paprici (slaka, juta, mlevena il
tucanal Od ostalh zadna, za kobasice, za
sušenje koristi se ani übelibibeçmorska
firasa beliluk...
DIN
269
sudžuk 150g
POHUDAVAŽIDOS. DECEHBRA
959
DIN
989
LOVOROV LIST
MAŠINA ZA MLEVENJE
BIBER
mleveni, u zrnu
Aleva
MESA BOSCH MFW2510W
snaga 350W,dodatak za
kobasice, disk od
nerdajučeg čelika
Aleva
6g
20g
aleva
Caleva Geja
List lovora
Biber
aleva) ja l
Biber
cmi mleveni
BOSCH
-20%
SmartPveer
11.999.
DIN
14.9992
99
4699
DIN
52
DIN
74%
199