Idea katalog - 13.05.-26.05.2019 - strana 25 - VIŠE NE VAŽI

Idea katalog - 13.05.-26.05.2019 - strana 25 - VIŠE NE VAŽI

1 ... 25 ... 37
Idea katalog - 13.05.2019 - 26.05.2019 - Proizvodi na akciji - pita, paprika, paradajz, spanać, Barilla, salata, parmezan, mleko, jaja, palenta, fusilli, testenina, Calcium. Stranica 25.
1 ... 25 ... 37

Prelistajte ovaj Idea katalog koji važi od 13.05.2019 do 26.05.2019 da biste videli najnovije ponude. Na 36 stranica trenutne nedeljne akcije, pronaći ćete najbolju robu iz kategorije Marketi i supermarketi.! Ako želite da uštedite prilikom sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Idea, ne zaboravite da pogledate ceo katalog od strane 1 do strane 36. Ako želite da kupujete pametno i uštedite prilikom Vašeg sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Idea, ne propustite najnoviji nedeljni katalog koji je pun neverovatnih cena i sjajnih popusta. Posećujte Moj Katalog svaki dan da ne biste propustiti sjajne promocije koje nude Vaši omiljeni prodavci.

Proizvodi u ovom katalogu

 
 
CHIA SEME 100g 189,99din mlevena 209,99din. Premda gluten nije protein koji je neophodan našem orga- nizmu, tokom dugotrajne bezglutenske ishrane može doći do nedovoljnog uniosa pojedinih nutrijenata koji se nalaze u glutenskim namimicama, a koje su isključene. To su vitamini B grupe, vitamin A, magnezijum, kalcijum, gvožde i vlakna. Iz tih razloga se preporučuje raznovrsna ishrana koja obiluje povrćem, mahunarkama, orašastim plodovima.i bezgluten- skimžitaricama da bi se ova neravnoteža izbegla. Kako bi se obezbedio dovoljan unos gvožda, preporuču- je se kombinacija mesa sa povrćem bogatim vitaminom C (brokoli, paprika, prokelj, karfiol), a izbegavanje mlečnih proizvoda u istom obroku sa mesom. Vitarnin C će pomoći apsorpciji gvožđa, a kalcijum iz mleka tu apsorpciju ometa. Dugotrajna bezglutenska ishrana može redukovati broj korisnih mikroorganizama u crevima, pa se preporučuju probiotske namirnice poput kefira i kiselog kupusa. Često se razne tegobe sa varenjem pripisuju glutenu, pa se pribegava bezglutenskoj ishrani, a da pravi razlog leži u namirnicama sa visokim FODMAP sadržajem ili je u pita- nju nešto sasvim drugo. Zbog toga odluku o izbegavanju glutena na duži period treba donositi oprezno i u saradnji CRGANSKO Chia seme SALATASALEBEBLJOM IUNEVINOM VECOD PONUDA VAZI DO 26.05 18999 Sastojci: 450 g kuvane i oceđene leblebije (može iz konzerve) 180g tunjevine iz konzerve 1 kašika naseckanog crnog luka 2 kašike kapara+2 kašike tečnosti u kojoj se nalaze 2 kašike vinskog sirćeta nasečena zelena salata din Barilla sa stručnom osobom. SENZA GLUTINE SANS GLUTEN-GLUTENFRE -17% Postupak: Izmešajte sve sastojke, dodajući sirče i tečnost iz tegle sa kaparima po ukusu. BARTLLA TESTENINA PALENTA 500g FUSILLI BEZ GLUTANA Alkal diet 400g Premium Palenta SPAGHETTI n5 Barilla 0g SENZA GLUTINE SANS GLUTEN-GLUTENFRE PONUDA VAŽI DO 26.05 PONUDA VAZI DO 26.05 400g 10999 28999 din din 133,99din 411.996in JUNETINA JOKIĆ pak MESARA JOKIC PITA OD POVRCA Postupak: Sastojci: Zagrejte rernu na 190°C. U 1 kašika putera 250g šampinjona sitno naseckan vlašac 2 šolje spanaća MESARA JOKIC posudi srednje veličine otopite puter i dodajte šampinjone pa sotirajte 5-6 minuta. Dodajte naseckan vlašac, spanać, so i biber, pa dalje sotirajte dok spanać ne omekša. U posebnoj činiji umutite jaja, mleko, sušeni paradajz i parmezan, pa umešajte šampinjone sa spanaćem. Ako je potrebno dodajte još soli i bibera, prebacite smešu u posudu za pečenje i pecite dvadesetak minuta. MESARA JOKIĆ BONE 8 jaja BABY SPANAC 90g 1/4 šolje mleka 1/4 šolje sitno naseckanog suvog aradajza 1/4 šolje sveže naribanog parmezana so i biber po ukusu DRY-AG VEC OD PONUDA VAŽI DO 26.05 ESERVE UNYIAGRI KONasiEK PONUDA VAŽI DO 26.05 41999 179 din din 199,99din

Idea katalozi

Najpopularniji katalozi