Idea katalog - 13.05.-26.05.2019 - strana 23 - VIŠE NE VAŽI

Idea katalog - 13.05.-26.05.2019 - strana 23 - VIŠE NE VAŽI

1 ... 23 ... 37
Idea katalog - 13.05.2019 - 26.05.2019 - Proizvodi na akciji - paradajz, beli luk, parmezan, sir, Dukat, Dukatos, jaja, začini, bosiljak, pesto, sos, ulje, kocke. Stranica 23.
1 ... 23 ... 37

Prelistajte ovaj Idea katalog koji važi od 13.05.2019 do 26.05.2019 da biste videli najnovije ponude. Na 36 stranica trenutne nedeljne akcije, pronaći ćete najbolju robu iz kategorije Marketi i supermarketi.! Ako želite da uštedite prilikom sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Idea, ne zaboravite da pogledate ceo katalog od strane 1 do strane 36. Ako želite da kupujete pametno i uštedite prilikom Vašeg sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Idea, ne propustite najnoviji nedeljni katalog koji je pun neverovatnih cena i sjajnih popusta. Posećujte Moj Katalog svaki dan da ne biste propustiti sjajne promocije koje nude Vaši omiljeni prodavci.

Proizvodi u ovom katalogu

 
 
ORGANSKA JAJA B klasa 209,99din A klasa 219,99din s klasa 229,99din KOKOSOVO ULJE više vrsta kom anotena JAJA sanaterra ORGANSKAJAJA VECOD sanaterra PONUDA VAZI DO 26.05 20929 wo ulje VECOD din PONUDA VAŽIE DO 26.05 3299 JAJAU AVOKADU din 150g izvadite semenku, kašikom odstranite deo sredine i poređajte u tepsiju. U svaku od polovina stavite po jedno sveže jaje, začinite i pospite rendanim sirom. Po želji dodajte bosiljak ili neki drugi svež začin. Pecite do željene konzistencije žumanceta. Sastojci: 2 veća avokada 4 jajeta čeri paradajz isečen na četvrtine svež bosiljak rendan čedar sir luk vlašac so i biber po ukusu ORGANSKE MASLINE sa košticom = 289,99din bez koštice 319,99din GIMASLO 270g Postupak: Zagrejte rernu na 200°C. Avokado presecite na polovine, Organche MASLINE GI maslo Organcke MASLINE VEG OD BIO AVOKADO 600g= 479,99din rinfuz 899,99din PONUDA VAZI DO 26.05 PONUDA VAZ DO 26.05 28999 67999 din din PONUDA VAZI DO 26.05 4797 789 99din din Dukat 549,99din DUKATOS SPECIAL DUKATOS SPECIAL kozji grčki tip jogurta 150g KOZJI KORPICE SA BROKOLIJEM IPILETINOM Sastojci: 300g cvetova brokolija 1 čen belog luka 110g rendanog parmezana 1 jaje 2 kašike ekstra devičanskog maslinovog ulja 2 komada pilećih grudi bez kože, naseckanih na kocke jaje i 1 kašiku maslinovog ulja, tako da se dobije konzistencija testa. Po 1 kašiku ove smese utisnite u otvore kalupa za mafine tako da se obloži i formira ererareEDukat rerree DUKATOS PONUDAVAZI DO 26.05 99 SPECIAL korpica". Pecite oko pola sata dok ivice ne postanu zlatne i hrskave. Kada se koripce ohlade, izvadite ih iz kalupa i punite nadevom od piletine. Nadev: Zagrejte 1 kašiku maslinovog ulja, dodajte piletinu, so, biber i na temperaturi srednje jačine sotirajte dok piletina ne bude podjednako pečena sa svih strana. Dodajte pesto sos i sve dobro izmešajte. Ovim nadevom punite korpice od brokolija, a preko nadeva stavite polovine čeri paradajza i svež bosiljak 230g pesto sosa 300g čeri paradajza isečenog na polovine sveži bosiljak so i biber po ukusu Postupak: Zagrejte rernu na 190 C. U elektičnom secku izmiksajte brokoli, parmezan, beli luk,

Idea katalozi

Najpopularniji katalozi