Idea katalog - 13.05.-26.05.2019 - strana 20 - VIŠE NE VAŽI

Idea katalog - 13.05.-26.05.2019 - strana 20 - VIŠE NE VAŽI

1 ... 20 ... 37
Idea katalog - 13.05.2019 - 26.05.2019 - Proizvodi na akciji - burger, paradajz, crni luk, beli luk, mleko, jaja, soja, pirinač, ulje, med, vitamin D. Stranica 20.
1 ... 20 ... 37

Prelistajte ovaj Idea katalog koji važi od 13.05.2019 do 26.05.2019 da biste videli najnovije ponude. Na 36 stranica trenutne nedeljne akcije, pronaći ćete najbolju robu iz kategorije Marketi i supermarketi.! Ako želite da uštedite prilikom sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Idea, ne zaboravite da pogledate ceo katalog od strane 1 do strane 36. Ako želite da kupujete pametno i uštedite prilikom Vašeg sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Idea, ne propustite najnoviji nedeljni katalog koji je pun neverovatnih cena i sjajnih popusta. Posećujte Moj Katalog svaki dan da ne biste propustiti sjajne promocije koje nude Vaši omiljeni prodavci.

Proizvodi u ovom katalogu

 
 
Veganska shrana VEGANSKI TOFU BIRJAN Kako je veganizam sve populamiji, sve više postaje zasebna kategorija. Ovaj način ishrane isključuje sve namimice životinjskog porekla meso, mleko i mleane proizvode, jaja, pa i med. Za mnoge je to životni stil koji se protivi svakoj formi iskorščavanja životinja, bilo da je reč o hrani odeći, kozmetičkim proizvodima ili ma kom drugom načinu na koji životinje mogu biti SVe BASMATI PIRINAC integralni 500g Sastojci: 13olja basmati pirinča 1,5 šolja vode 2 kašike ekstra devičanskog maslinovog ulja 1 crni luk 4 čena belog luka komad dumbira 1/2 šolje nasečenog paradajza 1/2 kašičice kumina 1/2 kašičice korijandera 1/4 kašičice cimeta 1 kašičica himalajske soli 180g tofu sira isečenog na kockice 2 kašike suvog grožda 3 kašike seckanih badema zloupotrebljene. Tu veganizmu postoji više različitih pristupa, a dva najvažnija se odnose na temičku obradu namimica Jedan uključuje upotrebu voća, povrća, žitarica, mahunarki, orašastih plodova i semenki i ove namimice se jedu sveže ili termički obradene, dok drugi pristup podrazumeva upotrebu presne hrane za čju se pripremu ne koriste ornEr PIRINAC BASMATI INTEGRALNI organski proizvod temperature veće od 40°C kako bi se sačuvali enzimi iz hrane. lako je potvrdeno daveganskinačin ishrane pomaže u prevenciji hroničnihi oboljenja, pre svega dijabetesa, bolesti srca i krvnih sudova, te da je lakše održavati zdravu telesnu masu, ipak postoji bojazan da kroz duži vremenski period može doi do nedovoljnog unosanekih ključnihnutrijenata kao što su kalcijum, vitamin D, vitamin B12, cink, gvožđe i omega 3masne kiseline. Zbog toga se često uključuje suplementadija, posebnovitamina Di B12.Osim toga neophodno je pažljivo planiranje i odabir kvalitetnih namimica uz korišćenje adekvatnih alternativa namimicama koje se isključuju. Populame su biljne varijante proteinskih namimica, takozvana biljna "mleka",,sirevi", ,burgeri" i razna druga kreativna gastronomska rešenja koja će restrikcije učiniti manje očiglednim, a sam način ishrane lakšim za pridržavanje. Premda se nekada smatralo da je ovajnačin ishrane neadekvatani zbog nedostatka kompletnih proteina" koji sadrže sve esencijalne aminokiseline, karakterističnih za životinjske namimice, danas se naglašava da je najvažnije da izvori proteina budu što raznovrsniji kako bi se sve esencijalne aminokiseline unele u toku jednog dana, ne peophodnojutoku jednogobroka. Najvažniji biljni tzvori proteina su soja sočivo, leblebija, pasul grašak, seme konoplje, amarant, kinoa spelta čia semenke, seme bundeve, orašasti S00g Postupak: Operite pirinač, dodajte vodu i stavite da se kuva. Nakon što proključa, smanjite temperaturu ostavite pirinač da se krčka pok- lopljen narednih 15 minuta, a zatim ga sklonite sa ringle. U tiganju zagrejte ulje i dodajte sitno naseckan crni luk. Kada pos tane staklast, dodajte usitnjen beli luk i dumbir i kratko promeša- jte. Zatim dodajte paradajz, začine i so i kuvajte još par minuta. Sklonite sa ringle, dodajte tofu, suvo grožde i seckane bademe. Sve dobro promešajte. U podmazanu posudu za pečenje stavite polovinu pirinča, preko njega polovinu smeše sa tofuom, potom ostatak pirinča i na kraju drugu polovinu smeše sa tofuom i paradajzom. Zapecite u remi oko pola sata na temperaturi od 180°C PONUDA VAŽI DO 26.05 2799 din 319,99din SUVO GROŽDE 250g CEJLONSKICIMET 50g 189,99din plodovi 5Onateno 150g 559,99din oroonsk cejlonski cimet Kako su veganski obrocd bogati vitaminima, mineralima, antioksidansima i vlaknima, poželjno ih je imati na jelovniku, a čak i najodaniji ljubitelji mesa mogu biti iznenadeni bogatstvom ukusa raznih veganskih delicija. Tokom posta odlična su riznica ideja, što ishranu tokom ovih perioda može GROZDE SUVO VECOD 250 učiniti kvalitetnijomi raznovrsnijom. sanatera LEJLONSKT CTMETPONUDA VAZI DO 26.05 PONUDA VAZI DO 26.05 25499 18999 din din 20 289,99din S IDEA ORGANIC

Idea katalozi

Najpopularniji katalozi