Idea katalog - 13.05.2019 - 26.05.2019 - strana 14 - VIŠE NE VAŽI

Idea katalog - 13.05.2019 - 26.05.2019 - strana 14 - VIŠE NE VAŽI

1 ... 14 ... 37
Idea katalog - 13.05.2019 - 26.05.2019 - Proizvodi na akciji - rukola, riba, salata, jaja, začini, maslinovo ulje, ulje, omega 3. Stranica 14.
1 ... 14 ... 37

Prelistajte ovaj Idea katalog koji važi od 13.05.2019 do 26.05.2019 da biste videli najnovije ponude. Na 36 stranica trenutne nedeljne akcije, pronaći ćete najbolju robu iz kategorije Marketi i supermarketi.! Ako želite da uštedite prilikom sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Idea, ne zaboravite da pogledate ceo katalog od strane 1 do strane 36. Ako želite da kupujete pametno i uštedite prilikom Vašeg sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Idea, ne propustite najnoviji nedeljni katalog koji je pun neverovatnih cena i sjajnih popusta. Posećujte Moj Katalog svaki dan da ne biste propustiti sjajne promocije koje nude Vaši omiljeni prodavci.

Proizvodi u ovom katalogu

 
 
BIO LEBLEBIJA sterilisana 400g -17 la BIO IDEA CECI ORGANIC CHICKPEAS BOLOGISCHE KIKKERERWTEN ready to eat PONUDA VAŽI DO 26.05 3690 din 449,99din TOPLA SALATA OD PATUDŽANA IEBLEENE MEQITERANSK NACIN ISHRANE Saetoic 1 veã plavi patidzm ipečen na kockice 2 čena belog uka kaike ekotra devičnokog maolinovog ulja ikabčica wlevene pagrike 1 konzerva leblebije, dobro ocedene Moreka oo i bber po uknon perunov liet Pootupak: Zagrejte wje na tiganja i dodajte izgnječen beli bk, webajuci oko wiout dok ne oipuoti minis. Doda te patlidžan, dobro promenite kako bi be obložio wljem, poklopite i ma niekej temperaturi ostavite da pe krčka jo te minuta Povremeno prowente. Kada je patidean onekbno, dodajte leblebjn, paprikn ioo ukoliko je potrebno i ostavite da pe krčka jos 4winuta Servirate topu ealatu poeutu peckanim peronom i mlevenim biberom godinu mediteranski način ishrane ostaje na vrthu z godine najpopulamijih, jer je od strane strunjaka ocenjen kao zdrav, izbalansiran i nutritivno kompletan. Izvomo, reč je o načinu ishrane karakterističnom za stanovnike Grčke i Italije šezdesetih godina prošlog veka, a za koji je potvrdeno da smanjuje rizik od pojave kardiovaşkulamih oboljenja dijabetesa, Parkinsonove iAlchajmerove bolesti, kao iod pojave nekih vrsta karcinoma.lako ne postoje striktna pravila ovaj način ishrane ima nekoliko važnih smemica Naglasak je na mahunarkama, orašastim plodovima i ova grupa namimica treba da än većinu obroka. Time se obezbeduju kvalitetni ugljeni hidrati koji uključuju dosta vlakana, biljni proteini i mnoštvo antioksidantnih materija. ifitonutrijenata iz voćai povrća. Hlebi testenine su napravljeni od celovitih žitarica. biljnoj hrani-voću, povrcu, celovitim žitaricama, Masnoća koja se najčešće koristi je maslinovo ulje, bogato oleinskom kiselinom, vitaminom E i obiljem antioksidantnih materija koje deluju antiinflamatomo. Za najsnažnije benefite preporučuje se Vrsta maslinovog ulja dobijenog hladnim cedenjem kojeg prepoznajemo kao ekstra devičansko maslinovo ulje Obilno se koriste biljni začini za bolji ukus hrane, a manje soli. Kako biljni začini imaju snažan antioksidantni potencijal, dodatno doprinose i najkvalitetnija MIKRO BILJKE PONUDA VAZI DO 26.05. brokoli aveni kupus daikon kresa rotkvica rukola sango rotkvica slačica suncokret 0977 nutritivnojvrednostiobroka din Konzumadja avenog mesa je ograničena na nekoliko puta mesečno Mlečni proizvodi i jaja se koriste, ali u umerenim količinama Riba i plodovi mora se jedu bar dva puta nedeljno-čime se obezbeduju dragocene omega 3 masne kiseline Za one koji vole, dozvoljena je čaša amog vina dnevno Slatkiši samo povremeno 99,99dia KLICE alfa-alfa brokoli, piskavca rotkvica 100g Kako bi mediteranski način ishrane dao najbolje rezultate, aključene su još dve važne komponente: umerena fizička aktivnost i što više druženja. Socijalni život ima značajnu ulogu u životu svakog pojedinca i izuzetno veliki uticaj na zdravlje. Zbog toga je najbolje ove zdrave i ukusne obroke pojesti- u društvu PONUDA VAZI DO 26.05. 1999 din 229,99din OW3804 IDEA ORGANIC

Idea katalozi

Najpopularniji katalozi