Idea katalog - 04.03.-17.03.2019 - strana 32 - VIŠE NE VAŽI *

Idea katalog - 04.03.-17.03.2019 - strana 32 - VIŠE NE VAŽI *

1 ... 32 ... 37
Idea katalog - 04.03.2019 - 17.03.2019 - Proizvodi na akciji - šećer, soja, začini, senf, sos, maslinovo ulje, ulje, med. Stranica 32.
1 ... 32 ... 37

Prelistajte ovaj Idea katalog koji važi od 04.03.2019 do 17.03.2019 da biste videli najnovije ponude. Na 36 stranica trenutne nedeljne akcije, pronaći ćete najbolju robu iz kategorije Marketi i supermarketi.! Ako želite da uštedite prilikom sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Idea, ne zaboravite da pogledate ceo katalog od strane 1 do strane 36. Ako želite da kupujete pametno i uštedite prilikom Vašeg sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Idea, ne propustite najnoviji nedeljni katalog koji je pun neverovatnih cena i sjajnih popusta. Posećujte Moj Katalog svaki dan da ne biste propustiti sjajne promocije koje nude Vaši omiljeni prodavci.

* Ponuda važi samo u prodavnicama navedenim u ovom katalogu

Proizvodi u ovom katalogu

 
 
SUSAMOVO ULJE svetlo 479,99din tarmno=52999din DEA Granc Fod Granun Food DEVICA SUSAMO SUSAMOVO TAMNO SVETLO JE VODIC KROZ KUPOVINU ULJE Hadno presovano a S Cu Presed Lig Sesme Kada se govori o zdravoj ishrani, kvalitet namirnica je jedan od najznačajnijih faktora. Pitanje koje se tada postavlja jeste: na koji je način moguće uneti kvalitet u svakodnevnu ishranu, a da to bude i u korist kućnog budžeta? Odgovor je dobro planiranje koje uključuje detaljnu listu za kupovinu. Kada tačno znate koje ćete namirnice koristiti, izbeći ćete kupovinu onih koje će ostati neiskorišćene i na kraju biti bačene. Ovo se posebno odnosi na sveže namirnice sa kratkim rokom trajanja. Unapred osmišljena kupovina osim što štedi novac, štedii vreme, avas ne dovodi u iskušenje da kupujete nešto što vam neće trebati. Dobro organizovana kupovina može se planirati u tri koraka: OA VECOD A20m 06PONUDAVAZI DO:17.03 47999 Neto 845 din t PROVERITE STA OD NAMIRNICA VEC IMATE U KUINJI dresinge. Hladno ceđena ulja od semenki i orašastih plodova za dresinge. Gi i puter. Ukoliko puter ne koristite često, stavite ga u zamrzivač. Jabukovo sirće, senf, soja sos. Hirmalajska so i nešto od zasladivača smed šećer, med, javorov sirup, kokosov šećer, stevia. Začini: jedno jelo možete udiniti potpuno drugačijím samo upotrebom. različtih začina. Zato ih je u kuhini uvek dobro imati, pa vam predlažemo: biber, origano, ruzmarin, kurkumu, kumin, kardamom, dumbir mleveni i sveži, mlevenu papriku, sušeno povrće. Zamomente kadaje potrebna dodatna uštedavremena, korisno je pri ruci imati neku konzervu pasulja i leblebije, biljne putere i razne vrste namaza. Ovaj korak dobro je napraviti pre nego što odlučite šta ćete spremati za narednih nekoliko dana, kako biste što bolje iskoristili namirnice koje već imate. Mnoge namimice imaju duži rok trajanja, pa je korisno uvek u poicama imati nešto od ovoga što vam predlažemo: Nekoliko vrsta brašna i integralnih žitarica, razne vrste pahuljica, čia semenke, mahunake.Testenine od integralnih žitarica Orašaste plodove i suvo voće. Masnoće: kvalitetno ekstra devičansko maslinovo ulje, kao ulje za kuvanje i

Idea katalozi

Najpopularniji katalozi