Idea katalog - 04.03.2019 - 17.03.2019 - strana 30 - VIŠE NE VAŽI *

Idea katalog - 04.03.2019 - 17.03.2019 - strana 30 - VIŠE NE VAŽI *

1 ... 30 ... 37
Idea katalog - 04.03.2019 - 17.03.2019 - Proizvodi na akciji - voda, pasulj, hummus, sir, mleko, jaja, pasta, soja, testenina, omega 3. Stranica 30.
1 ... 30 ... 37

Prelistajte ovaj Idea katalog koji važi od 04.03.2019 do 17.03.2019 da biste videli najnovije ponude. Na 36 stranica trenutne nedeljne akcije, pronaći ćete najbolju robu iz kategorije Marketi i supermarketi.! Ako želite da uštedite prilikom sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Idea, ne zaboravite da pogledate ceo katalog od strane 1 do strane 36. Ako želite da kupujete pametno i uštedite prilikom Vašeg sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Idea, ne propustite najnoviji nedeljni katalog koji je pun neverovatnih cena i sjajnih popusta. Posećujte Moj Katalog svaki dan da ne biste propustiti sjajne promocije koje nude Vaši omiljeni prodavci.

* Ponuda važi samo u prodavnicama navedenim u ovom katalogu

Proizvodi u ovom katalogu

 
 
MAHUNARKE HRANA BUDUCNOSE LEBLEBITA 500g AMIER Ako bi se tražio zajednicki imenilac u vidu grupe namimica podjednako značajnih iza zdravlje planete i zdravlje ljudi, onda su to mahunarke. antocijanina, što govori o antioksidantnim Kao dobri fiksatori azcta mahunarke, uz pomoč svojstvima ove namirnice. Medutim, ono određenih vrsta mikroorganizama, omogučavaju štoje posebna odlika cmog pasulja jeste prevođenje azcta iz vaz duha u formu koja je neo- bioiskoristivost cinka uprkos prisustvu fit ata phodnaza pravilan rast i razvoj biljaka. Zbogtoga koji važe kao ometači" apsorpcije pojedinih su mahunarke značajne kuture u rotiranju useva kako bi se obezbedila bolja plodnost zemljšta. Sa druge strane, u nastojanju da se smanji globalna potrošnja crvenog mesa i ponude altemativni z- vori proteina sa poželjnijim uticajem na zdravlje, opet su pobedile -mahunarke. Zajednička im je oscbina da su bogate proteinima, vlaknima ivita- minima B grupe, a tu su igvož de, kalcijum, fosfor, dantnih materija. U azijskoj kuhinji pasta od dnk, magnezijum, folati 1 antioksidansi. lako sa drže značajne količine ugljenih hidrata, zb og prisustva vlakana i otpomog skreba svrstavaju se u namirinice sa nžim glikemijskim pa se dodaje jelima i u obliku klica. indeksom. Mahunarke se natapaju pre pripreme jer se na taj način smanjuje nivo fitinske kiseline kja nepovoljno utiče na bioiskoristivost nekih bilinih izvora proteina, bogat esendjalnim minerala. Osim toga, ako se natapaju pre upotre- aminokiselinama. Dodaje se supama, salatama be lakše se varé, brže kuvaju i ukusnije su. Kicher- CRNI PASULT NAUTILT Boja crnog pasulja potiče od erbsen Humos LEBEBIJA Odličan je izvor biljnih proteina Makana gvožda, cinka, fosfora, B vitamina. Nakon minerala, što ga čini značajnim izvorom cinka iz biljnih namimica. Tokom kuvanja ne treba dodavati ništa slano niti kiselo, jer če pasulj ostati tvrd, a vreme kuvanja če se produžiti. natapanja, kuva se utrostukoj koli či- ni vode, a koliko dugo ée se kuvati zavisi od jela koja će se nakon kuvanja pripremati. Za humus je potreban dobro skuvan naut, ali ako se dodaje salatama, tada je bolje da zrna ostanu čvršća.Voda u kojoj je kuvan naut može se upotrebiti kao zamena za jaja. n eAUKI PASULJ PONUDA VAŽI DO 17.03. -Istraživanja su pokazala da ova vrsta pasulj a sadrži 29 različitih antioksi- SU 46499 din azuki pasulja se koristi za pripremu poslastica, akuvan se može dodati raznim jelima. Isklijali azuki pasulj ima još bogatiji nutritivni sastav, 00din MUNGO PASULJ -Jedan je od najboljih čorbama ili kuva kaozasebnojelo. Ima nešto stadi ukus, pa se može nad u dezertima. Samleven u prah koristi se kao prirodno kozmetičko sredstvo u vidu maske za lice, jer neguje kožu i usporava stvaranje bora. SOJINA TESTENINA 200g Soja testenina SočvO Osim proteina, sadrži TYD rastvorljiva i nerastvorljiva vlakna, gvožde, magnezijum, folate, cink, mangan i fosfor. Zahvaljujući ovakvom sastavu štiti zdravlje srca i organa za varenje, olakšava reguladju šečera u krvi i jača imuni sistem. Najčešče se u.ishrani koriste aveno i zeleno soavo i nutritivni sastav je sičan, osim što aveno sodvo sadrži nešto više ugljenih hidrata, Makanai proteina. Tanje je i osetljivije, pa jei vreme pripreme krače. Dužim kuvanjem počinjeVECUD da se raspada, pa je pogodno za PONUDAVAŽI DO 1703 zgušnjavanje čorbi,pravjenje pirea i namaza. Zeleno sočivo se kuva duže, zadržava teksturu i čvrstinu nakon kuvanja, što ga čini pogod- nim za salate ipriloge Cveno 39999din zeleno 43999din cmo 56499din GRASAK AAN -Značajan je izvor proteina, vlakana, vitamina Kimangana uz obilje drugih nutrijenata. Odličan je za zdravlje Očiju jer sadrži antioksidanse lutein izeaksantin. lako ima izuzetno nizak sadržaj masti, novija istraživaja govore da se u grašku mogu naä omega 3 masne kiseline. Svež ili kuvan, predstavlja zdravu namirnicu kojom je požejno obogatiti jelovnik PONUDAVAŽI DO:17 03. 8999 din SOCNO CRY SITNO UJA jekvaltetan tzvor biljnih proteina pri čemu sadrži sve esencijalne aminckiseline što je ani kom- pletnimproteinom.Dvetreänešcljekuvane soje sa- drži jednaku kolianu proteina koliko i pda šolje ku- vanogmesa, paje populama atemativaživotinjskim namimicama Odičan je izvor kaajuma igvožđa, a ima nešto ved sadržaj masti od ostalih mahunarki. Rede se koisti kao celozmo, a oešce u protzvodima kao što su sojino mleko tofu sir i fermentisani proiz- vodi soja sostempeh, miso inato. SOCIVO ZELENO NG 39999 din DE

Idea katalozi

Najpopularniji katalozi