Idea katalog - 04.03.-17.03.2019 - strana 16 - VIŠE NE VAŽI *

Idea katalog - 04.03.-17.03.2019 - strana 16 - VIŠE NE VAŽI *

1 ... 16 ... 37
Idea katalog - 04.03.2019 - 17.03.2019 - Proizvodi na akciji - krompir, šargarepa, crni luk, beli luk, ananas, limun, malina, supe. Stranica 16.
1 ... 16 ... 37

Prelistajte ovaj Idea katalog koji važi od 04.03.2019 do 17.03.2019 da biste videli najnovije ponude. Na 36 stranica trenutne nedeljne akcije, pronaći ćete najbolju robu iz kategorije Marketi i supermarketi.! Ako želite da uštedite prilikom sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Idea, ne zaboravite da pogledate ceo katalog od strane 1 do strane 36. Ako želite da kupujete pametno i uštedite prilikom Vašeg sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Idea, ne propustite najnoviji nedeljni katalog koji je pun neverovatnih cena i sjajnih popusta. Posećujte Moj Katalog svaki dan da ne biste propustiti sjajne promocije koje nude Vaši omiljeni prodavci.

* Ponuda važi samo u prodavnicama navedenim u ovom katalogu

Proizvodi u ovom katalogu

 
 
SPREMITE UNAPRED KOMBINUJTE PO ŽELJI BTD PASULT 500g PONUDA VAŽI DO 17.03 Dobra strategija uz pomoć koje štedite vreme jeste da spremite unapred pojedi- načne sastojke koje ćete kasnije upotrebiti i kombinovati u pripremi jela. Nekada je dovoljno da imate oprano i očišćeno voće i povrće, pa da ušteda u vremenu bude značajna. Osim toga, kada unapred spremite pojedinačne namimice izbeći ćete dosadho ponavljanje istih jela i'uneti raznovrsnost u ceo postupak. 369 99 din 40099A smeđu boju i ne omekša. Akoje potreb- no, dodajte još malo vode. Zatim luk stavite u staklenu posudu, ostavite da se ohladi, poklopite i smestite u friži- der. Koristite ga za sosove, pastu, supe, čorbe i ostala jela koja u pripremi zah- tevaju crni luk. Druga mogućnost je da spakujete svež, naseckan crni luk. budu iste dužine kao šargarepa, a zatim ih zajedno smestite u teglu i prelijte vodom. Ovako pripremljeno povrće neće omekšati nego će ostati hrskavo, a može se čuvati i do 7 dana. Vodu je potrebno menjati na 2 dana. Crni Ink Količinu koja vam je potrebna za celu radnu nedelju očistite i usi tnite u elek- tričnoj seckalici. Zatim ga dinstajte na sasvim malo ulja i kada p očne da se lepi za dno posude dodaj te još 50-75ml vode dok luk ne dobije svetlo smedu boju i ne omekša. Ako je Priprema voča potrebno, dodajte još Pečeno povrce Znate po deci rado če posegnuti za voćem ako ga ogulite i iseckate, pa poslužite. I mi odrasli se često slično ponašamo, pa ćemo uvek pre posegnuti za vočkom ako je spre- mna za jelo U zavisnosti od sezone, isec- malo vode. Zatim luk stavite u sta- klenu posudu, Uvek je korisno na dohvat ruke imati i pečeno povrče. Povrče operite, isecite na ostavite da se komade približno iste veliane, prelijte ohladi, pite i smestite u frižider ga za sosove, pastu, sup e, čorbe i ostala jela koja u pripremi zah tevaju crni Druga mogućn ost je da spakujete svež, naseckan poklo- sa malo ulja i pospite začinima po želji, kano voče prelijte sokom od limuna, dobro pa pecite u remi. Razlia te vrste povrča poklopite i smesti te u frižider. Još jedan zahtevaju drugačije vreme pripreme, pa to naan je da voće zamrznete i da ga kasni koristite za smutije ili obroke koji uključuju voće. Banane, maline, kupine, višnje, ananas kaj sije i ostalo voće pogodno za zamrzava- nje iseckajte i zamr- znite u jednom sloju na tanjiru ili tacni, a zatim prebad te u kesi au ili po- sudu u kojoj ée se dalje čuvati u zamrzivaču. Na ovaj način smrznuto voće se neóe slepiti i uvek čete moã da uzmete kolianu koja vam Koristite treba imati u vidu prilikom kombinovanja J povrča. Brokoli, prokelj, karfiol, cmi luk, beli luk, šargarepa i pečurke se peku oko luk. dvadeset petminuta na temperaturi od 200°C. Cvekla, bundeva i slatki krompir zahtevaju više vremena i do 45 minuta. crni luk Crni lnk Sargarepa stabike celera Količinu koja vam je potrebna za celu radnu nedelju očistite i usitni te u električnoj seckalici. Zatim ga din- stajte na sasvim malo ulja i kada počne Sargarepu operite i ogulite, da se lepi za dno posude dodaj te još 50-75ml vode dok luk ne dobije svetlo pa isecite uzduž na četvrtine. Stabljike celera isecite tako da je potrebna. 12

Idea katalozi

Najpopularniji katalozi