Idea katalog - 17.12.2018-13.01.2019 - strana 6 - VIŠE NE VAŽI *

Idea katalog - 17.12.2018-13.01.2019 - strana 6 - VIŠE NE VAŽI *

1 ... 6 ... 37
Idea katalog - 17.12.2018 - 13.01.2019 - Proizvodi na akciji - paprika, spanać, tikvica, tuna steak, salata, Zdravo!, soja. Stranica 6.
1 ... 6 ... 37

Prelistajte ovaj Idea katalog koji važi od 17.12.2018 do 13.01.2019 da biste videli najnovije ponude. Na 36 stranica trenutne nedeljne akcije, pronaći ćete najbolju robu iz kategorije Marketi i supermarketi.! Ako želite da uštedite prilikom sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Idea, ne zaboravite da pogledate ceo katalog od strane 1 do strane 36. Ako želite da kupujete pametno i uštedite prilikom Vašeg sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Idea, ne propustite najnoviji nedeljni katalog koji je pun neverovatnih cena i sjajnih popusta. Posećujte Moj Katalog svaki dan da ne biste propustiti sjajne promocije koje nude Vaši omiljeni prodavci.

* Ponuda važi samo u prodavnicama navedenim u ovom katalogu

Proizvodi u ovom katalogu

 
 
SPECIJALNA TO-GO PONUDA SAMO KOD NAS SPR fres OBROCI ZA PONETI U PRAVOM TRENUTKU AZIUSKA DEA Obično pred praznične dane usled potrebe da se dovrše svi poslovi, nastane manjak slobodnog vremena pa postajemo veoma i minutima koje imamo na tada, uoči perioda kada čemo se više nego obično baviti kuhinjomi hranom, najmanje vremena ostane upravo za pripremu hrane. Srećom, u tim trenucima ne moramo da žrtvujemo i svoju odluku da se hranimo zdravo. Zahvaljujući specijalnoj to- go ponudi u Idea Organic prodavnicama, ukusni i zdravi obroci za poneti pružiće neophodnu energiju za brojne dnevne aktivnosti, uz SALATA SA GRILOVANIM POVRCEM POSNO štedljivi sa satima raspolaganju. I baš PONUDA VA ZI DO 13.01. 5493 din dragocenu uštedu Aziska salata gitovanim portem 300g vremena. Sa Ako ste ljubitelj egzotičnih ukusa, a želite nešto lagano i bez mesa, obogatite svoj jelovnik ovom salatom bo- gatom povrćem. Paprika, plavi patlidžan, tikvice i bebi spanać obezbediće vam mnoštvo vitamina i minerala u zimske dane, kada je unos povrća obično niži u odnosu na ostala godišnja doba. Kombinacija sa pirinčanim nudlama, soja sosom, susamovim uljem i sokom od limete doprineće da salata osim što je zdrava, bude i veoma ukusna. IDEA ORGANIC TUNA NICOISE

Idea katalozi

Najpopularniji katalozi