Idea katalog - 17.12.2018-13.01.2019 - strana 21 - VIŠE NE VAŽI *

Idea katalog - 17.12.2018-13.01.2019 - strana 21 - VIŠE NE VAŽI *

1 ... 21 ... 37
Idea katalog - 17.12.2018 - 13.01.2019 - Proizvodi na akciji - sok, voda, paprika, paradajz, pasulj, spanać, crni luk, beli luk, pasta, soja, pirinač, bosiljak, pesto, sos, maslinovo ulje, ulje. Stranica 21.
1 ... 21 ... 37

Prelistajte ovaj Idea katalog koji važi od 17.12.2018 do 13.01.2019 da biste videli najnovije ponude. Na 36 stranica trenutne nedeljne akcije, pronaći ćete najbolju robu iz kategorije Marketi i supermarketi.! Ako želite da uštedite prilikom sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Idea, ne zaboravite da pogledate ceo katalog od strane 1 do strane 36. Ako želite da kupujete pametno i uštedite prilikom Vašeg sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Idea, ne propustite najnoviji nedeljni katalog koji je pun neverovatnih cena i sjajnih popusta. Posećujte Moj Katalog svaki dan da ne biste propustiti sjajne promocije koje nude Vaši omiljeni prodavci.

* Ponuda važi samo u prodavnicama navedenim u ovom katalogu

Proizvodi u ovom katalogu

 
 
SAMPINJON BABY MIX spanać= 224,99din mix=249,99din PUNJENI PESTO S0SOM Sastojci: 12 većih šampinjona 1/4 kašičice belog luka u prahu 1/4 cmog luka u prahu 1 kašičica soli 1 kašika soja sosa 1 kašika svežeg soka od limete 2 kašike balzamiko sirćeta vode koliko je potrebno da se razredi marinada 2 3olje svežeg spanaća 7 kasika hladno ceđenog maslinovog ulja - 4 kašike za pripremu spanaća, 3 kašike za pesto 1 manja glavica crnog luka 4 češnjeva belog luka 4 za pripremu spanaća 4 za pesto 1/2 šolje oraha 1 šolja svežeg bosiljka 1/2 šolje svežeg peršuna aby D0 PONUDA VAŽI DO 13.01. 22499 din 249-99din pasne dane Postupak: Zagrejte pećnicu na 190°C.Operite i osušite šampin- jone i uklonite stabljike. Smestite ihu posudu i čačkali com izbockajte unutrašnjost šampinjona kako bi bolje upili marinadu. U manjoj posudi pomešajte beli i crni luk u prahu, so, soja sos, sok od limete, balzamiko sirće i malo vode, pa marinadu sipajte u svaki šampinjon.Ako volite ljut ukus, ovde možete dodati mrvljenu pečenu ljutu papriku. Ostavite da odstoji dok pripremate fil. Ü tiganj stavite 4 kašike maslinovog ulja i zagrejte na temperaturu srednje jačine. Dodajte iseckan crni i beli luk i dobro promešajte. Zatim dodajte spanać i mešajte neprestano dok spanać ne omekša, a zatim ostavite da se ohladi. Za pesto u električnoj seckalici izmešajte orahe, svež bosiljak, peršunov list, beli luk i maslinovo ulje i miksa- jte dok se ne dobije ujednačena pasta. Ocedite ostatke marinade iz šampinjona, a zatim ih smestite u posudu za pečenje. Na dno šampinjona stavite pripremljen spanać, a preko spanaća pesto sos. Peći dvadesetak minuta i služiti toplo ili ohladeno na sobnu temperaturu. Napomena:u dane van posta na svaki šampinjon se od gore, pre pečenja može staviti manja kriška parmezana. AZUKI PASUL 400g AZUKI CRVEN PASUJSA PIRINČEM Sastojci: 3 kašike hladno cedenog maslinovog ulja 1 manja crvena paprika 2 glavice crmog luka 4 češnja belog luka 3 šolje smeđeg pirinča 3 lovorova lista 2 kašike pirea od paradajza 1 kašika mlevenog kumina 1 kašika dimljene paprike u prahu 2 kašičice soli 4 šolje vode 1 konzerva crvenog pasulja PONUDA VAZI DO 13.01 18499 din CRNI LUK 500g 89,99din 1kg 159,99din 000,99din AKO SAMI PRIPREMATE PASULT Kuvanje pasulja nekada krene nepredvidenim tokom, pa se dogodi da se zrna nejednako ili nedovoljno skuvaju, a nekada je potrebno mnogo vremena da bi se pasulj uopšte skuvao. Sa nekoliko kratkih smernica ove teškoće mogu biti otklon- jene. Pasulj koji je prethodno natapan (najbolje preko noa) kuva se u poklopljenoj posudi 1 do 2 sata, u zavisnosti od vrste. Pošto kiselina uspora- va kuvanje mahunarki, paradajz i razni sosovi se dodaju tek nakon kuvanja. Ukoliko se dodaje soda bikarbona pasulj če se skuvati brže, ali će ukus biti nešto izmenjen i uništiće se vitamin B1. Ako se to- kom kuvanja dodaje hladna voda, to takode može usporiti kuvanje. Za bolji ukus iaromu dodaje se veza zeleni koja se nakon kuvanja uklanja. Postupak: Na malo ulja, na temperaturi srednje jačine dinsta- ti cmi, beli luk i papriku oko pet minuta, dok luk ne postane staklast. Zatim dodati opran i oceđen smedi pirinač i sve dobro izmešati. Nakon toga dodati listove lovora, pastu od paradajza, kumin, papriku u prahu i so. Naliti 4 šolje vode, dodati oceđen pasulj i ostaviti da prokuva. Sniziti temperaturu, poklopiti posudu i kuva- ti dok pirinač ne omekša i ne upije vodu. Nakon toga skloniti posudu sa ringle i ostaviti da odstoji još de- setak minuta. Potom viljuškom izmešati pirinač kako bi postao vazdušast, ukloniti listove lovora i poslužiti. PONUDA VAŽI DO 13.01. 99 din 21 99,99din

Idea katalozi

Najpopularniji katalozi