Idea katalog - strana 20 - VIŠE NE VAŽI

Idea katalog - strana 20 - VIŠE NE VAŽI

1 ... 20 ... 25
Idea katalog - Proizvodi na akciji - pelene, vlažne maramice, omekšivač, sapun, tečni sapun, krema, šampon. Stranica 20.
1 ... 20 ... 25

Prelistajte ovaj Idea katalog koji važi od - do - da biste videli najnovije ponude. Na 24 stranica trenutne nedeljne akcije, pronaći ćete najbolju robu iz kategorije Marketi i supermarketi.! Ako želite da uštedite prilikom sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Idea, ne zaboravite da pogledate ceo katalog od strane 1 do strane 24. Ako želite da kupujete pametno i uštedite prilikom Vašeg sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Idea, ne propustite najnoviji nedeljni katalog koji je pun neverovatnih cena i sjajnih popusta. Posećujte Moj Katalog svaki dan da ne biste propustiti sjajne promocije koje nude Vaši omiljeni prodavci.

Proizvodi u ovom katalogu

 
 
VREDNO JE ZAJEDNO Violeta double Care VIOLETA VLAŽNE MARAMICE, DUOPACK 2X56/1 -PELENE DOUBLE CARE DUO sensitive care almond milk PACK &.baby wipes Violeta 2X56 kom/pcs 60 TESTED dodatom bademovog mlijeka Violeta double care dečie pelene-sve što je potrebno za savršenu negu vašeg deteta! AIR DRY tehnologija Violeta Double care pelene, prve pelene u Evropi sa vrhunskom i inovativnom AIR DRY tehnologijom specijalno su kreirane kako bi omogućile vrlo brzo upijanje i suvu kožu bebe. VREDNO JE ZAJEDNO VREDNO JE ZAJEDNO HERA SEMANA Hera KREMA SKIN CARE -SAMPON KOPRIVA - TEČNI SAPUN 500ML VIOLET KISS AQUA JOY BLUE WHISPER Sampon Kopriva Hera Hera Raspberry & Cherry OOLCERIN 500m Hera Hera EXTRA FRESH EXTRA FRESH EXTRA FRESH Semunia Semana Hera kozmetika predstavlja spoj tradicije i modeme senzualnosti, koji rezultira u proizvodima visoke etfikasnosti i kvaliteta. Izradena je uz pomo savremenih receptura i savremetehnologije, koje prate svetske trendove u oblasti kozmetičke i hemijske industrije. lako ih odlikuju sastojci proverenog kvaliteta, elegantna ambalaža i jedinstven zaštitni znak, proizvodi brenda Hera pristupačni su svima i pakovani u ekomičnu ambalažu. Hera kozmetika poseduje sve što je potrebno da bi se osećali i izgledali negovano i lepo. Hera kozmetika- Pravi izbor, prava nega! Semana Agua Joy Violet Kiss Blue Whisper STA GOD DA VAM JE POTREBNO OD OMEKSIVACA, SEMANA VAM NUDI VISE Semana je premijum omekšivač koji nudi jedinstveno iskustvo za one koji traže dodatni kvalitet izadovoljstvo za negu rublja

Idea katalozi

Najpopularniji katalozi