Home Plus - lokacije i radno vreme

Home Plus - lokacije i radno vreme

Ovde možete pronaći sve informacije koje imamo o Home Plus prodavnicama, uključujući Home Plus lokacije sa prodavnicama i uobičajeno radno vreme Home Plus prodavnica. Ovde u Moj Katalog možete dobiti sve potrebne informacije, kao što su lokacije i radno vreme prodavnica za vaših omiljenih prodavaca, uključujući Home Plus prodavnice.


Katalozi Home Plus
Home Plus - Lokacije

O Home Plus

Kompanija Home Plus na tržištu Srbije postoji već 20 godina kao lanac cash and carry prodavnica. Prvo je poslovala pod imenom Home Centar, a u proleće 2017. godine menja ime u Home Plus. Iako je promenila ime, njena misija je ostala ista – da pomogne svojim kupcima da od svoje kuće naprave dom nudeći im najnovije trendove u opremanju životnog prostora putem asortimana „sve za kuću“.

Home Plus prodavnice postoje na 4 lokacije u našoj zemlji, i to u Beogradu, Nišu, Kragujevcu i Novom Sadu. Međutim, pored prodaje u centrima, Home Plus je obezbedio i web i telefonsku prodaju za kupce u drugim delovima zemlje. Home Plus tim mladih profesionalaca prati svetske trendove kako bi svoje poslovanje, komunikaciju sa kupcima i asortiman proizvoda prilagodio potrebama kupaca.

Kompanija Home Plus u svojoj ponudi ima bukvalno sve za uređenje doma, od proizvoda za kuhinju (proizvodi za pripremu i sreviranje hrane, proizvodi za čišćenje i organizaciju kuhinje), do proizvoda za kupatilo, tekstilnih proizvoda, dekoracije, nameštaja (stolovi i stolice, ležajevi i fotelje), tehnike, rasvete i sezonske robe (baštenski program, koferi i bazeni). Home Plus ima i privatnu robnu marku proizvoda koju za njih proizvode srpske kompanije, a na taj način ona podstiče lokalnu proizvodnju.

Na Home Plus veb sajtu https://www.homeplus.rs možete pronaći najnovije kataloge i aktuelne akcije i poručiti željene proizvode iz online prodavnice koji će vam biti isporučeni za 5 do 9 radnih dana, u zavisnosti od vrste robe, a za porudžbine veće od 4999 RSD isporuka je besplatna. Pored redovnih akcija, Home Plus prodavnice nude i specijalne popuste tokom Crnog Petka (Black Friday).

Zašto ljudi vole da kupuju u Home Plus prodavnicama

Lokacije i radno vreme

Kao što smo već rekli, Home Plus prodavnice postoje u 4 grada naše zemlje. Radno vreme ovih prodavnica se razlikuje, a adrese i radno vreme svih Home Plus centara možete pronaći ovde.

Proizvodi

Prodavnice Home Plus
Najpopularniji katalozi