Gomex katalog - 20.01.-02.02.2023 - strana 10 - VIŠE NE VAŽI *

10 / 25

Gomex katalog - 20.01.2023 - 02.02.2023 - Proizvodi na akciji - Coca Cola, Coca Cola zero, Fanta, sok, napitak. Stranica 10.
10 / 25

Prelistajte ovaj Gomex katalog koji važi od 20.01.2023 do 02.02.2023 da biste videli najnovije ponude. Na 24 stranica trenutne nedeljne akcije, pronaći ćete najbolju robu iz kategorije Marketi i supermarketi.! Ako želite da uštedite prilikom sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Gomex, ne zaboravite da pogledate ceo katalog od strane 1 do strane 24. Ako želite da kupujete pametno i uštedite prilikom Vašeg sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Gomex, ne propustite najnoviji nedeljni katalog koji je pun neverovatnih cena i sjajnih popusta. Posećujte Moj Katalog svaki dan da ne biste propustiti sjajne promocije koje nude Vaši omiljeni prodavci.

* Važeći u svim Gomex marketima.

Prikaži sledeći

Proizvodi u ovom katalogu

 
 
STILOVI ŽIVOTA Koliko često treba čistiti slušalice? Verovali ili ne, na slušalicama se nalazi neverovatna količina bakterija i gljivica, te je redovno čišćenje više nego preporučljivo. Tokom jednog istraživanja, na analizu je poslato više desetina slušalica, a rezultati iz laboratorije su pokazali da se na njima nalazi mnoštvo gljivica i bakterija. Naravno, ne treba zaboraviti da Coca-Cola Real Magic UZ 2x0.5L POKLON SLUŠALICE Coca-Cola Coca-Cola Coca-Cola FANTA Real Magic Akcija važi za 2 kom. od navedenih artikala na jednom fiskalnom računu. Zbog zakonske regulative slušalice će biti predstavljene sa 0.10RSD. ΑΚΟ UZMEŠ 10 GOMEX PORODIČNI MAGAZIN 553 • Coca Cola 0.51 • Coca Cola Zero 0.51 • Sok Fanta 0.51 Redovna cena: 79⁹⁹ 159.98 din/1 postoje dobre bakterije, ali kao što je to slučaj sa mobilnim telefonima, i slušalice najčešće ostaju prljave. Zbog toga se postavlja pitanje koliko često i na koji način ih treba čistiti, a odgovor najviše zavisi od toga koliko se često slušalice koriste... Međutim, generalna preporuka zdravstvenih stručnjaka je redovno čišćenje, što znači pre i posle svakog korišćenja. Najveća opasnost su male slušalice koje se popularno nazivaju ,,bubice" i koje se stavljaju direktno u uho. One stoje na različitim površinama, na njima se skupljaju bakterije i mogućnost da dođe do infekcije uvek postoji. ,,Bubice" možete prebrisati maramicama za dezinfekciju koje inače koristite, međutim svakako ih osušite pre nego što ih upotrebite. Takođe, možete koristiti manju količinu sredstva za dezinfekciju ruku. Nanesite ga na suvu maramicu i prebrišite slušalice. Sačekajte da se osuše pre nego što ih upotrebite. Ipak, što su slušalice manje, teže se čiste, a prljavština i bakterije skupljaju se na teško dostupnim mestima. Preporuka je da unutrašnji rub slušalice prođete čačkalicom kako biste pokupili veće naslage prljavštine. Budite pažljivi kako ne biste oštetili slušalice. Za dubinsko čišćenje upotrebite plastelin. Napravite kuglicu i potom nežno pritiskajte unutrašnjost slušalica da bi se za plastelin zalepila prašina i sve ostalo čemu tu nije mesto. Ponavljajte taj postupak dok slušalice ne postanu čiste.

Drugi katalozi Gomex

Najnoviji katalozi