Gomex katalog - 20.01.-02.02.2023 - strana 8 *

8 / 25

Gomex katalog - 20.01.2023 - 02.02.2023 - Proizvodi na akciji - Kraš, bombone, bombonjera, praline, čokoladne bombone. Stranica 8.
8 / 25

Prelistajte ovaj Gomex katalog koji važi od 20.01.2023 do 02.02.2023 da biste videli najnovije ponude. Na 24 stranica trenutne nedeljne akcije, pronaći ćete najbolju robu iz kategorije Marketi i supermarketi. Ovaj Gomex katalog nudi popuste na više od 372 proizvoda, vodeći računa da dobijete najbolju ponudu za stvari koje kupujete! Ako želite da uštedite prilikom sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Gomex, ne zaboravite da pogledate ceo katalog od strane 1 do strane 24. Na trenutnoj stranici ćete pronaći promocije za Kraš, bombone, bombonjera, praline, čokoladne bombone; međutim, ovaj katalog Gomex prodavnice nudi mnoga druga sniženja robe, kao što su pile, pileća krila, sok, crni luk, ćevap, Carnex, brusketi, hrana za pse, jaja, kikiriki. Ako želite da kupujete pametno i uštedite prilikom Vašeg sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Gomex, ne propustite najnoviji nedeljni katalog koji je pun neverovatnih cena i sjajnih popusta. Posećujte Moj Katalog svaki dan da ne biste propustiti sjajne promocije koje nude Vaši omiljeni prodavci.

* Važeći u svim Gomex marketima.

Prikaži sledeći

Proizvodi u ovom katalogu

 
 
MOJA PORODICA Bombonjera kao idealan poklon lako se svi trudimo da najmilije obradujemo originalnim i uvek drugačijim poklonima, gotovo je sigurno da nema osobe koju neće obradovati lepo upakovana čokoladna poslasica... Bombonjera predstavlja idealnu kombinaciju estetike i ukusa, što je svakako čini dobrim izborom za poklon. Ne samo zato što ćete obradovati dragu osobu ovim poklonom, već ćete izazvati dodatne talase sreće koji su sastavni deo konzumacije. Naime, čokoladne bombone sadrže triptofan, esencijalnu aminokiselinu neophodnu za stvaranje serotonina, a topljenje čokolade na jeziku podstiče lučenje endorfina. Oba su hormoni sreće. Čokolada sadrži i feniletilamin, Bombonjera Bajadera 200g Kraš 8 GOMEX PORODIČNI MAGAZIN Tanss Bajadera Prive P MONTIN 200 g/7oz Lajadore 779.99 materiju koja se nalazi u mozgu i pretvara se u dopamin. Osim što usrećuje, čokolada ublažava simptome stresa, jača mišiće, kosti i srce. Zbog svega navedenog, nema dileme. Bombonjere su izuzetno ukusne, a oni kojima ih poklonite svakako će biti zadovoljni. Danas se bombonjere koriste u različitim prilikama. Mogu biti lep poslovni poklon, kao i ,,slatki deo" ličnih čestitki. Neretko se poklanjaju za praznike, ali i na drugim važnim događajima poput rođendana, venčanja i godišnjica. 59999 2999.95 din/kg U početku su to bili veoma skupoceni proizvodi, dostupni samo plemićima. Vremenom su se proizvodnja i dostupnost bombonjera poboljšali, te je to danas proizvod dostupan svima. Reč bombonjera potiče iz francuskog jezika i označava lepo upakovane čokoladice, punjene čokoladne bombone ili praline u malim kutijama različitog oblika. Poreklo nas vraća u prošlost, u osamnaesti vek, kada se u Francuskoj proširio običaj darivanja supružnika malim, svečano upakovanim bombonama. Čak postoji i zapis koji dokazuje da je Napoleon zaslužnim podanicima u znak zahvalnosti darivao upakovane čokoladne poslastice...

Drugi katalozi Gomex

Najnoviji katalozi