Gomex katalog - 20.01.-02.02.2023 - strana 6 *

6 / 25

Gomex katalog - 20.01.2023 - 02.02.2023 - Proizvodi na akciji - limeta, grejpfrut, mandarina, Magnesium, Vitamin C, Vitamin B. Stranica 6.
6 / 25

Prelistajte ovaj Gomex katalog koji važi od 20.01.2023 do 02.02.2023 da biste videli najnovije ponude. Na 24 stranica trenutne nedeljne akcije, pronaći ćete najbolju robu iz kategorije Marketi i supermarketi. Ovaj Gomex katalog nudi popuste na više od 372 proizvoda, vodeći računa da dobijete najbolju ponudu za stvari koje kupujete! Ako želite da uštedite prilikom sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Gomex, ne zaboravite da pogledate ceo katalog od strane 1 do strane 24. Na trenutnoj stranici ćete pronaći promocije za limeta, Magnesium, grejpfrut, mandarina, Vitamin C, Vitamin B; međutim, ovaj katalog Gomex prodavnice nudi mnoga druga sniženja robe, kao što su Dijamant, hleb, margarin, namaz, omega 3, pile, pileća krila, sok, crni luk, ćevap. Ako želite da kupujete pametno i uštedite prilikom Vašeg sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Gomex, ne propustite najnoviji nedeljni katalog koji je pun neverovatnih cena i sjajnih popusta. Posećujte Moj Katalog svaki dan da ne biste propustiti sjajne promocije koje nude Vaši omiljeni prodavci.

* Važeći u svim Gomex marketima.

Prikaži sledeći

Proizvodi u ovom katalogu

 
 
SVEŽA HRANA Citrusno voće kao izvor vitamina Najpoznatiji predstavnici citrusa ili agruma su limun, narandža, grejp i mandarina, no postoje i brojne druge vrste ovog voća, koje nudi mnoštvo zdravstvenih pogodnosti za ljudski organizam - od zaštite imuniteta pa do antikancerogenih svojstava. Citrusno voće sadrži brojne nutrijente, uključujući i vitamin B, kalijum, fosfor, magnezijum i bakar. Takođe, citrusi su bogati biljnim jedinjenjima koja imaju protivupalno i antioksidativno delovanje. Agrumi vode poreklo iz Kine i Južne Azije, gde su oduvek bili cenjeni zbog svog ukusa i lekovitih svojstava. Citrusi se prvi put pominju u kineskoj medicinskoj knjizi ,,Pen Ts'ao" iz 2800. godine pre nove ere, gde se o njima govori kao izvoru mnogih hranljivih materija... Agrumi su najšire poznati po svom visokom sadržaju vitamina C, koji je važan za imunitet, a ima udela i u proizvodnji belih krvnih zrnaca, važnih za zaštitu tela od infekcija. Vitamin C takođe pomaže u proizvodnji kolagena, što je važno za zdravlje kože, zuba, kostiju i mišića. Limun i limeta su naročito poznati po svojim 6 GOMEX PORODIČNI MAGAZIN Limun Kastca 20.01-24.01. Redovna cena: 179 139.99 cena za kg

Drugi katalozi Gomex

Najnoviji katalozi