MOJA PORODICA
Tradicija pravljenja
domaće kobasice
Kada se kaže domaća
kobasica, skoro svako
selo ili područje misli
na svoju specifičnu
recepturu. Toliko je
zastupljena u našim
krajevima da se može
svrstati u etnološka
obeležja regiona
Balkana.
Na našem podneblju, u
najpopularnije kobasice se
svrstavaju:
Debreciner (kobasica izrađena
od svinjskog i goveđeg mesa,
blago dimljena), sudžuk
exo
medy
Ecole
STBEREDA
Mau &
05
Vacsta TEEZERY
MOR
EXTRA
Mašina za ručno
melevenje mesa
Fghaus 22cm
3699.99
349999
Cena za kom
Alimenta
(kobasica od goveđeg mesa),
peglana kobasica (pljosnata
kobasica od tri vrste mesa,
karakteristična za Pirot i
okolinu), kulen (sačinjen
od svinjskog mesa, obično
2008
Be
MACED
200
Začini i creva
za domaće kobasice
Alimenta
15%
POPUSTA!
od plećke, buta ili vrata, sa
dodatkom slanine i kvalitetne
sušene paprike) i krvavica
(vrsta kuvane kobasice koja
se najčešće pravi od manje
kvalitetnih komada mesa).
pancas
SO
KUKA VARENA SO JUDIMANA
CAPUCARA COMPARA
TUZLANSKA SOL
SOL
Električna
mašina za
mlevenje mesa
Colossus
CSS-5426A
MODERNESS
7999.99
759999
Cena za set
Kuhinjska so
5kg
Tuzlanska
289.99
21999
43.99 din/kg
ese
GOMEX PORODIČNI MAGAZIN 7
-exo