Gomex katalog - 18.11.-01.12.2022 - strana 6 *

6 / 25

Gomex katalog - 18.11.2022 - 01.12.2022 - Proizvodi na akciji - jagnjeće meso, voda, peškir, hrana za mačke, hrana za pse, garaža. Stranica 6.
6 / 25

Prelistajte ovaj Gomex katalog koji važi od 18.11.2022 do 01.12.2022 da biste videli najnovije ponude. Na 24 stranica trenutne nedeljne akcije, pronaći ćete najbolju robu iz kategorije Marketi i supermarketi. Ovaj Gomex katalog nudi popuste na više od 359 proizvoda, vodeći računa da dobijete najbolju ponudu za stvari koje kupujete! Ako želite da uštedite prilikom sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Gomex, ne zaboravite da pogledate ceo katalog od strane 1 do strane 24. Na trenutnoj stranici ćete pronaći promocije za garaža, hrana za mačke, hrana za pse, voda, peškir, jagnjeće meso; međutim, ovaj katalog Gomex prodavnice nudi mnoga druga sniženja robe, kao što su keks, kutija, maslac, mleko, President, domaća kobasica, kobasica, kuhinjska so, kulen, mašina za meso. Ako želite da kupujete pametno i uštedite prilikom Vašeg sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Gomex, ne propustite najnoviji nedeljni katalog koji je pun neverovatnih cena i sjajnih popusta. Posećujte Moj Katalog svaki dan da ne biste propustiti sjajne promocije koje nude Vaši omiljeni prodavci.

* Važeći u svim Gomex marketima.

Prikaži sledeći

Proizvodi u ovom katalogu

 
 
IZAĐI U PRIRODU Zima i naši ljubimci Zima može biti divno godišnje doba i ne postoji ništa lepše od toga da se u toplom domu ušuškate zajedno sa svojim ljubimcem... Međutim, niske temperature donose i određene rizike... Veoma je važno voditi računa o tome da ljubimci redovno dobijaju dovoljne količine vode, naročito kada su u dvorištu, jer se voda u njihovim posudama može zalediti. Tokom snežnih perioda, kada su temperature često ispod nule, psima koji se drže u dvorištu je potrebno davati malo jaču hranu, i to dva do tri puta u toku dana. Takođe, veoma je bitno da ljubimci koji se drže u dvorištu budu na mestu koje je toplo (garaža, kotlarnica). Vlasnici pasa koji svoje ljubimce drže u stanu treba da znaju da sneg i hladan beton, kao i so posuta po betonu mogu da oštete njihove šape, te je potrebno da se one namažu kremom za zaštitu. Psi koji žive u stanu se veoma često kupaju, pa samim tim postaju mnogo osetljiviji na hladnoću, jer se sa njihovog krzna na ovaj način ispira sloj . Hrana za mačke losos u želeu Hrana za pse jagnjetina u želeu Moksi multipak 4x100g 4X (M) MOKSI COMPLETE WET FOOD- ADULT PREMIUM QUATRO with lank in jully leier 6 GOMEX PORODIČNI MAGAZIN masti koji ih štiti od hladnoće. U ovim situacijama je potrebno da se psi adekvatno obuku. za šetnju. Kuce koje vreme provode u dvorištu se nikako ne smeju kupati u ovim vremenskim uslovima, kako se ne bi oprao zaštitni sloj sa njihovog krzna. S druge strane, mačke su prilično prilagodljive, ali i one mogu biti podložne opasnim (M) MOKSI COMPLETE WIT FOOD ADULT PREMIUM QUATRO with vinjetting Cena sa LOYALTY Kasicom Brojalicom 249.99 19999 499.98 din/kg zdravstvenim problemima poput hipotermije i promrzlina. Prvi delovi tela koji gube toplotu su uši, šape i vrh repa. Ako osetite da su pomenuti delovi tela hladni, potrudite se da što pre obezbedite toplo mesto kako bi se maca ugrejala. Takođe, ako ste primetili da vaša ljubimica kao po komandi ide prema nekom od grejnih tela, znajte da ona pokušava da podigne svoju telesnu temperaturu... Maca kojoj je hladno će podvući svoje šape i rep ispod tela kako bi sačuvala toplotu. Ukoliko dođe do promrzlina, brzo zagrejte promrzla mesta tako što ćete ih umočiti u toplu vodu ili na njih staviti topao peškir. Ako promrzla područja vrate svoju normalnu boju, koristite zavoj ili meku, čistu krpu da nežno osušite promrzlo područje na telu mace, koju ćete odvesti kod veterinara što je pre moguće. Teške promrzline mogu izazvati gangrenu i infekcije i zato je neophodna hitna veterinarska pomoć.

Drugi katalozi Gomex

Najnoviji katalozi