Gomex katalog - 16.04.-06.05.2021 - strana 7 - VIŠE NE VAŽI *

1 ... 7 ... 41
Gomex katalog - 16.04.2021 - 06.05.2021 - Proizvodi na akciji - ćevapi, pločice. Stranica 7.
1 ... 7 ... 41

Prelistajte ovaj Gomex katalog koji važi od 16.04.2021 do 06.05.2021 da biste videli najnovije ponude. Na 40 stranica trenutne nedeljne akcije, pronaći ćete najbolju robu iz kategorije Marketi i supermarketi.! Ako želite da uštedite prilikom sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Gomex, ne zaboravite da pogledate ceo katalog od strane 1 do strane 40. Ako želite da kupujete pametno i uštedite prilikom Vašeg sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Gomex, ne propustite najnoviji nedeljni katalog koji je pun neverovatnih cena i sjajnih popusta. Posećujte Moj Katalog svaki dan da ne biste propustiti sjajne promocije koje nude Vaši omiljeni prodavci.

* Važeći u svim Gomex marketima.
Prikaži sledeći

Proizvodi u ovom katalogu

 
 
Banjalučki ćevap 300g Pink PINK BANJALUČKI ĆEVAP USITNIENO OBLIKOVAND HESO LOYALTY 349.99 279 Pink www.coon 933.30 din/kg Sarajavski ćevap 400g Pink PREMIEM PINK SARAJEVSKI ĆEVAP USIIHJENO OBLIKOVANO MESO LOVALTY 449.99 35999 Dirnk 899.98 din/kg U Novom Pazaru, ćevapi su omiljena hrana. Po pravilu, novopazarski ćevapi se jedu sa lukom i zalivaju jogurtom, ali uvek možete pronaći svoj način. Način pripreme je sličan leskovačkom roštilj mesu. Originalni pazarski ćevapi prave se od ovčijeg mesa, kombinacije ovčijeg i junećeg, a poslednjih godina i samo od junetine, na negodovanje tradicionalista. Banjalučki ćevap tradicionalno se spremao od mesa ovce i goveda, i to u srazmeri 70 prema 30. Što se tiče govedine, bitno je pravilo da se ne uzima meso sa buta, jer je previše suvo, već vrata i plećke, dok se od ovce uzima meso sa svih delova, samo je bitno da ona ne bude starija od dve godine. Banjalučki ćevap se služi sa raznim salatama, a najbitniji je umak koji daje veliku draž. Najcenjeniji je umak od mešavine pečene jagnjetine, ćevapa i telećeg loja koji se topio na gornjem delu roštilja i slivao ispod ćevapa, u donju posudu. Sarajevski ćevapi se ne razlikuju mnogo od banjalučkih, osim po jednoj karakteristici - sarajevski ćevap se peče u komadu, a banjalučki u vidu pločica od nekoliko spojenih ćevapa (najčešće 4), što vam na kraju može zaličiti na jednu deblju, izbrazdanu pljeskavicu. Takođe, Pljeskavica 600g Pink PINK PLJESKAVICA USITNILNO OUKOVANO MESO LOVALTY 499.99 39999 666.65 din/kg treba napomenuti da se sarajevski ćevapi koji se prodaju van Bosne prave isključivo od telećeg mesa. Bugarski ćevap ili "bugarsko kebapče" pravi se od sitno mlevene teletine i prasetine u različitim srazmerama, ali sa ogromnim količinama začina čubrice. Ova vrsta ćevapa mnogo je većih dimenzija od gore navedenih vrsta. Gotov bugarski ćevap po standardima treba da bude težine 72 grama. Prosečna odrasla osoba ne može da pojede više od četiri ovakva ćevapa. GOMEX PORODIČNI MAGAZIN 7

Gomex katalozi

Najpopularniji katalozi