Gomex katalog - 02.04.-15.04.2021 - strana 6 - VIŠE NE VAŽI *

1 ... 6 ... 33
Gomex katalog - 02.04.2021 - 15.04.2021 - Proizvodi na akciji - pljeskavice, ćevapi, pivo svetle, pale ale, nektar, kobasica, kvasac. Stranica 6.
1 ... 6 ... 33

Prelistajte ovaj Gomex katalog koji važi od 02.04.2021 do 15.04.2021 da biste videli najnovije ponude. Na 32 stranica trenutne nedeljne akcije, pronaći ćete najbolju robu iz kategorije Marketi i supermarketi.! Ako želite da uštedite prilikom sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Gomex, ne zaboravite da pogledate ceo katalog od strane 1 do strane 32. Ako želite da kupujete pametno i uštedite prilikom Vašeg sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Gomex, ne propustite najnoviji nedeljni katalog koji je pun neverovatnih cena i sjajnih popusta. Posećujte Moj Katalog svaki dan da ne biste propustiti sjajne promocije koje nude Vaši omiljeni prodavci.

* Važeći u svim Gomex marketima.
Prikaži sledeći

Proizvodi u ovom katalogu

 
 
Pre roštilja potopi meso u pivski nektar Sa prolećem polako stiže i sezona roštilja. Po pravilu, roštilj okuplja porodicu i prijatelje, a da uživanje bude upotpunjeno, saznajte kako odabrati odgovarajuće pivo uz meso koje spremate. Opšte je pravilo da lagana hrana ide uz svetlo pivo, dok jakoj hrani više odgovaraju tamnija, nešto jača piva. Potrebno je prvo ispiti gutljaj piva, zatim uzeti zalogaj hrane i zaliti ga novim gutljajem. Tad nastaje idealan spoj različitih ukusa hrane i piva gde se oni međusobno upotpunjuju stvarajući idealnu kombinaciju za sva čula. Suština uparivanja piva i hrane je da nijedan ukus ne nadvlada drugi. Ipak, pri degustaciji treba znati i nekoliko važnih stvari da bi se sačuvala harmonija ukusa... Ovog puta donosimo kratak vodič koji će vam biti od pomoći da na najbolji način ukombinujete roštiljsko meso i odgovarajuće pivo. Svinjetina - pljeskavice, ćevapi i kobasice Ako poredimo belo meso sa svinjetinom (kobasicama i jelima od mlevenog mesa), primetićemo da belo meso Druga najrasprostranjenija vrsta piva u svetu (kod nas manje zastupljena) je "Ale" (ejl) pivo, odnosno pivo gornjeg vrenja. Za njegovu pripremu se koristi poseban kvasac koji na kraju vrenja ne padne na dno posude, već ispliva na površinu. Iz tog razloga, ova piva nazivamo pivima gornjeg vrenja. Tu spadaju Stout, Porter, Pale Ale, Indian Pale Ale (IPA), Irish Ale... ne poseduje kompleksan i interesantan ukus. Razlika u ukusu se prvenstveno javlja zbog toga što belo meso ne sadrži masti, dok svinjetina ili ćevapi spadaju u masna mesa. Ukus mesa kreiraju masti, te moramo izabrati pivski stil koji će komplementarno uticati na 6 GOMEX PORODIČNI MAGAZIN UNAPRE DI RECEPT

Gomex katalozi

Najpopularniji katalozi