Da li ovde nedostaje vaš katalog?

Gomex katalog - 05.03.2021 - 18.03.2021 - strana 29 - VIŠE NE VAŽI *

Gomex katalog - 05.03.2021 - 18.03.2021 - strana 29 - VIŠE NE VAŽI *

1 ... 29 ... 33
Gomex katalog - 05.03.2021 - 18.03.2021 - Proizvodi na akciji - voda, Dobro, deterdžent, sredstvo za čišćenje, tečni deterdžent, deterdžent za veš, DUEL. Stranica 29.
1 ... 29 ... 33

Prelistajte ovaj Gomex katalog koji važi od 05.03.2021 do 18.03.2021 da biste videli najnovije ponude. Na 32 stranica trenutne nedeljne akcije, pronaći ćete najbolju robu iz kategorije Marketi i supermarketi.! Ako želite da uštedite prilikom sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Gomex, ne zaboravite da pogledate ceo katalog od strane 1 do strane 32. Ako želite da kupujete pametno i uštedite prilikom Vašeg sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Gomex, ne propustite najnoviji nedeljni katalog koji je pun neverovatnih cena i sjajnih popusta. Posećujte Moj Katalog svaki dan da ne biste propustiti sjajne promocije koje nude Vaši omiljeni prodavci.

* Važeći u svim Gomex marketima.
Prikaži sledeći

Proizvodi u ovom katalogu

 
 
Super trikovi sa praškom za veš Deterdžent za veš, bio on tečni ili praškasti, možete da koristite za razne namene... Ipak, koristite malu količinu i blaži rastvor. Za skidanje fleka - Tragovi od trave ili krvi na odeći mogu se prethodno obraditi deterdžentom za veš. Sipajte tečni deterdžent direktno na fleku, pa nežno protrljajte tkaninu četkicom za zube sa mekanim vlaknima. Nakon toga, operite odeću kao i obično. Višenamensko sredstvo za čišćenje - Pomešajte 1/3 šoljice varikine, dodajte oko 4 litra vode i jednu kašiku deterdženta za veš u prahu. Ovu mešavinu možete iskoristiti i da prebrišete zidove, kupatilo, kao i niz drugih 10kg Deterdžent površina u stanu. za veš Duel 10kg + Korpa sa štipaljkama za veš MEGA PACK Za otčepljivanje odvoda - Pre nego što pozovete vodoinstalatera zbog začepljenog odvoda, sipajte 1/4 šoljice tečnog deterdženta, a potom prelijte sa 4 do5 litara kipuće vode. Vrela voda i deterdžent trebalo bi da otpuše NEW FORMULA GRATIS odvod. Pranje automobila - Prašak za veš odlično će očistiti prljavštinu sa vašeg automobila, samo pazite da ga ne koristite previše. Dovoljna je jedna kašičica na kantu vode. Vodite računa da koristite blagi rastvor, kako se ne bi oštetio lak na automobilu. Za presvlake i tepihe - Logično je da deterdžent koji je dizajniran da skida fleke sa odeće ima isti učinak i na presvlake na nameštaju ili tepih. Nanesite malo suvog deterdženta na fleku, pa ga nežno istrljajte vlažnom krpom da uđe u mrlju. Ostavite da deluje 5 do 10 minuta, a potom isperite. Pranje podova - Enzimi iz deterdženta za veš odlično će očistiti podove. Upotrebite kašičicu deterdženta na kantu vode i obavezno dobro ocedite mop ili krpu, pre nego što počnete da brišete pod. DUE LOVALTY Akcija sa Kasicom JORGOVAN Brojalicom 1099.99 66666 99.99 din/kg Akcija važi ako su oba artikla na jednom fiskalnom računu. Zbog pozitivne zakonske regulative, korpica će biti prikazana sa 0.10RSD. GOMEX PORODIČNI MAGAZIN 29 KUĆNE FORE

Gomex katalozi

Najpopularniji katalozi