Gomex katalog - 05.02.-18.02.2021 - strana 8 - VIŠE NE VAŽI *

1 ... 8 ... 33
Gomex katalog - 05.02.2021 - 18.02.2021 - Proizvodi na akciji - tortilja, hot dog, viršle, cheddar, majonez, rolat, kečap, senf. Stranica 8.
1 ... 8 ... 33

Prelistajte ovaj Gomex katalog koji važi od 05.02.2021 do 18.02.2021 da biste videli najnovije ponude. Na 32 stranica trenutne nedeljne akcije, pronaći ćete najbolju robu iz kategorije Marketi i supermarketi.! Ako želite da uštedite prilikom sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Gomex, ne zaboravite da pogledate ceo katalog od strane 1 do strane 32. Ako želite da kupujete pametno i uštedite prilikom Vašeg sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Gomex, ne propustite najnoviji nedeljni katalog koji je pun neverovatnih cena i sjajnih popusta. Posećujte Moj Katalog svaki dan da ne biste propustiti sjajne promocije koje nude Vaši omiljeni prodavci.

* Važeći u svim Gomex marketima.
Prikaži sledeći

Proizvodi u ovom katalogu

 
 
Kessadog (meksički hotdog) Tortilja je polazišna tačka za mnoge recepte u Meksiku. Čak i hotdog postoji u varijanti sa tortiljom umesto testa. Viršle umotane u tortilju veoma su popularna brza hrana koja se u ovoj centralnoameričkoj zemlji može kupiti na svakom koraku. ( Hotdog u meksičkoj varijanti neki nazivaju "kessadog". U pitanju je ukusna grickalica za koju Meksikanci kažu da I je toliko dobra da stvara zavisnost. Ova vrsta hrane Viršla Frankfurter 200g GRANIČAR GRANIČAR FRANKFURTER poznata je i po tome što se * često prodaje na tribinama tokom sportskih takmičenja. Ulični prodavci u Los Anđelesu takođe poslužuju "Downtown U Dog" ili "LA Street Dog"- E meksički hotdog, ali nešto w drukčije recepture. Ovaj hotdog prekriven je slaninom, lukom i paprikom, a uobičajeni prelivi su senf, kečap i majonez. U Los Anđelesu, ulični prodavci ih obično nude u vreme 129.99 9999 LOVALTY Cena sa Kasicom 499.95 din/kg Brojalicom zatvaranja noćnih klubova i barova.. Tortilla Medeana Tortilja Mexicana 20cm 8/1 320g Sastojci (za 4 osobe): • 8 tortilja • 4 viršle • 100g Čedar sira, Umak (sitno seckano): 199.99 17999 8PES •4 kašike sira PSENIČNA TORTILJA - WHEAT TORTILLA 562.47 din/kg •4 kašike halapenjo paprike •3-4 pera mladog luka Priprema: Zagrejte tiganj, a zatim stavite jednu od tortilja. Narendajte čedar i pospite tortilju. Odozgo dodajte i malo paprike halapenjo i malo isečenog mladog luka. Stavite drugu tortilju. Kada se donja strana zapeče, izvadite tortilje iz tiganja. Okrenite i namažite ispečenu stranu umakom od sira i halapenjo paprike. Stavite jednu viršlu i uvijte u rolat. Napravite četiri ovakva kesadoga. Zagrejte tiganj na ringli i zapecite sa svih strana. Servirajte jelo posuto isečenim mladim lukom. 8 GOMEX PORODIČNI MAGAZIN SVETSKA KUHINJA

Gomex katalozi

Najpopularniji katalozi