Gomex katalog - 22.01.-04.02.2021 - strana 15 - VIŠE NE VAŽI *

1 ... 15 ... 33
Gomex katalog - 22.01.2021 - 04.02.2021 - Proizvodi na akciji - Dobro, semenke suncokreta, Mirinda, Pepsi, sok. Stranica 15.
1 ... 15 ... 33

Prelistajte ovaj Gomex katalog koji važi od 22.01.2021 do 04.02.2021 da biste videli najnovije ponude. Na 32 stranica trenutne nedeljne akcije, pronaći ćete najbolju robu iz kategorije Marketi i supermarketi.! Ako želite da uštedite prilikom sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Gomex, ne zaboravite da pogledate ceo katalog od strane 1 do strane 32. Ako želite da kupujete pametno i uštedite prilikom Vašeg sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Gomex, ne propustite najnoviji nedeljni katalog koji je pun neverovatnih cena i sjajnih popusta. Posećujte Moj Katalog svaki dan da ne biste propustiti sjajne promocije koje nude Vaši omiljeni prodavci.

* Važeći u svim Gomex marketima.
Prikaži sledeći

Proizvodi u ovom katalogu

 
 
suncokreta, kukuruza, prosa i ostalih žitarica koje moraju biti suve, a prostor u koji ih stavljamo mora biti čist. Taj prostor može biti od bilo kog materijala koji vam je pri ruci. Kao što ekolozi vole da kažu: „otpad nije smeće", zato i vi to prihvatite i reciklirajte nepotrebne stvari. Plastična boca se najčešće koristi u ovu svrhu. Prvo je dobro isperite i osušite. Na donjoj bočnoj strani pažljivo isecite mali polukrug, koji možete saviti prema napolje. Na savijenu površinu zalepite neku grančicu ili štapić od sladoleda, čisto da ptice imaju gde da sleću. Pustite mašti na volju i ukrasite ih po želji. Potrudite se da to bude ovojnica od prirodnih materijala, jute, slame, trske... da u prirodnom okruženju ne štrči previše jer to može uplašiti ptice. Plastična boca je idealna za ovaj posao Sok Pepsi Twist 21 Sok Mirinda 21 Izrada ovakvih hranilica i kućica može biti i dobar predlog za organizovanu zanimaciju za decu školskog uzrasta tokom zimskog vikenda. Obezbedite nekoiliko plastičnih boca, prirodnih materijala, adekvatnog lepka i malo alata (zadatak za roditelje). Pozovite nakoliko drugara vašeg deteta i pustite ih da se kreativno izraze. Nakon druženja neka svako dete ponese svoju hranilicu i neka smisli sa svojim roditeljima gde će je postaviti. 500ml GRATIS 500ml GRATIS MRINDA ORANGE pepsi jer se otvaranjem čepa može dopunjavati, a kada se zatvori čini odličnu zaštitu da zrna hrane LOVALTY ostanu suva i po vlažnom vremenu, što je veoma važno za ishranu ptica. Hranilicu okačite na neku lako dostupnu granu, da visi okačena za grlić Cena sa Kasicom Brojalicom boce. Takođe možete da je zakačite silkom ili dugačkom vrpcom na višu granu na drvetu, ali tako da drugi kraj spustite do podnožja drveta sa dosta rezervnog materijala i tu zavežete. Kada se hranilica isprazni, samo je potrebno da odvežete i spustite do dole, a nakon dopunjavanja potezanjem vrpce vratite hranilicu u visoke grane. 109.99 109.99 99 7499 47.50 din/l 37.50 din/l GOMEX PORODIČNI MAGAZIN 15

Gomex katalozi

Najpopularniji katalozi