Gomex katalog - 18.12.2020-07.01.2021 - strana 37 - VIŠE NE VAŽI *

1 ... 37 ... 41
Gomex katalog - 18.12.2020 - 07.01.2021 - Proizvodi na akciji - sarma, soda bikarbona, kiseli kupus, tepih, usisivač, ormar, sto, Lavanda. Stranica 37.
1 ... 37 ... 41

Prelistajte ovaj Gomex katalog koji važi od 18.12.2020 do 07.01.2021 da biste videli najnovije ponude. Na 40 stranica trenutne nedeljne akcije, pronaći ćete najbolju robu iz kategorije Marketi i supermarketi.! Ako želite da uštedite prilikom sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Gomex, ne zaboravite da pogledate ceo katalog od strane 1 do strane 40. Ako želite da kupujete pametno i uštedite prilikom Vašeg sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Gomex, ne propustite najnoviji nedeljni katalog koji je pun neverovatnih cena i sjajnih popusta. Posećujte Moj Katalog svaki dan da ne biste propustiti sjajne promocije koje nude Vaši omiljeni prodavci.

* Važeći u svim Gomex marketima.
Prikaži sledeći

Proizvodi u ovom katalogu

 
 
Pročisti svoj usisivač Da li ste nekad razmišljali da postoje određeni mirisi (prijatni i neprijatni) koji nam u domu sačinjavaju svakodnevicu? Pored mirisa kuvanja (sarma, kiseli kupus i ostale čarolije), miris kokica iz mikrotalasne, miris svežine omekšivača sa veša, a naposletku i karakteristični miris rada usisivača. Ipak, postoji nekoliko načina da miris usisivača postane svežiji. Pomalo otužan i neprijatan miris usisivača nastaje taloženjem mikročestica u filterima i kanalima kuda struji vazduh, a ponajviše u materijalu kesice za prašinu. Ovaj miris se posebno oseti kada usisavamo ceo stan, iz prostog razloga jer se ceo sistem usisivača zagreje od rada motora. Isfiltriran čist vazduh se pod pritiskom ispušta nazad u prostoriju, a samim tim i otužni miris razgrejanih naslaga iz njega. Ovaj problem je relativno lako rešiv. Soda bikarbona Usisivač Vox 1600W SL123R/SL123G LOVALTY Cena sa Kasicom Brojalicom 6999.99 45999 Ovaj prašak je najverniji saveznik svakog čistog doma. On pomaže u uklanjanju nečistoća, ali apsorbuje i neprijatne mirise. Sipajte jednu kašiku sode bikarbone u kesu usisivača svaki put kada je ispraznite. Ona će pokupiti neprijatne mirise iz prašine u kesi, pa će vaš stan ostati svež i nakon usisavanja. Mirisna mešavina od sušenog cveća Sipajte u ispražnjenu vreću usisivača pola kašike cimeta u prahu, sušenu koru jedne pomorandže i malo sušenog mirisnog cveća. Ova tri sastojka počeće da deluju kad se usisivač zagreje, a prijatne mirise će ispuštati kroz filter čak i kada usisivač nije uključen. Lavanda Pre nego što krenete sa usisavanjem, istresite na tepih malo lavande. Nju ćete lako Cena za kom vox naći u jastučićima za osvežavanje ormara. Miris lavande će neutralisati miris usisivača, a vazduh u prostoriji će očuvati svežinu. GOMEX PORODIČNI MAGAZIN 37 KUĆNE FORE

Gomex katalozi

Najpopularniji katalozi