Gomex katalog - 18.12.2020-07.01.2021 - strana 11 - VIŠE NE VAŽI *

1 ... 11 ... 41
Gomex katalog - 18.12.2020 - 07.01.2021 - Proizvodi na akciji - Cedevita, voda, instant napitak, čaj, instant čaj, Milford, breskva, sto. Stranica 11.
1 ... 11 ... 41

Prelistajte ovaj Gomex katalog koji važi od 18.12.2020 do 07.01.2021 da biste videli najnovije ponude. Na 40 stranica trenutne nedeljne akcije, pronaći ćete najbolju robu iz kategorije Marketi i supermarketi.! Ako želite da uštedite prilikom sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Gomex, ne zaboravite da pogledate ceo katalog od strane 1 do strane 40. Ako želite da kupujete pametno i uštedite prilikom Vašeg sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Gomex, ne propustite najnoviji nedeljni katalog koji je pun neverovatnih cena i sjajnih popusta. Posećujte Moj Katalog svaki dan da ne biste propustiti sjajne promocije koje nude Vaši omiljeni prodavci.

* Važeći u svim Gomex marketima.
Prikaži sledeći

Proizvodi u ovom katalogu

 
 
i zadržava vodu koja isparava sa kože i površine očiju. Instant napitak Cedevita Voda koja se izgubi usled isparavanja preko kože i očiju se zamenjuje vodom iz organizma, što može da dovede do toga da organizam dehidrira. Kod vlažnijeg vazduha važi obrnuto pravilo. Koža i oči mogu da apsorbuju znatnu količinu svojih dnevnih potreba za vodom direktno iz vlage u vazduhu. Međutim, ne samo da hladan vazduh sadrži manje vode za apsorpciju, već se i pore na koži skupljaju na hladnoći i ne mogu lako da apsorbuju vodu. S druge strane, u prisustvu hladnog vazduha, isparavanje se usporava i dolazi do veoma malo znojenja. Takođe treba uzeti u obzir i temperaturu tečnosti koju pijemo. Telo bolje apsorbuje tople napitke i manja je verovatnoća da će direktno otići u bešiku. Leti, kada telo treba da se rashladi, temperatura vode je manje bitan faktor. Zimi telo treba da se ugreje i teže oslobađa toksine te se preporučuju topli napici. Ostali zimski faktori takođe utiču na potrebe organizma za vodom. Hladan vetar izuzetno dehidrira. Više vremena provedenog u zatvorenom prostoru, u sobama sa grejanjem i izolovanim zidovima i prozorima, dovodi do dehidracije zato što veštački zagrejan vazduh gubi vlagu. Konzumiranje više vode takođe štiti od prehlade i gripa, koji su mnogo češći zimi zato što imunološki sistem najbolje funkcioniše kada je organizam dovoljno hidriran. Konzumiranje vode još smanjuje ukupan apetit i želju za hranom, što može da bude korisno tokom praznika. 500g • limun • narandža CEDEVLTA CEDEVITA e NARANCA 349.99 29999 6,5L FRESH FRESH 599.98 din/kg Instant čaj Milford 400g • breskva • šumsko voće MILFORD MILFORD Cena sa Kasicom Brojalicom 299.99 2199 WILD BER 549.98 din/kg GOMEX PORODIČNI MAGAZIN 11

Gomex katalozi

Najpopularniji katalozi