Emmi - katalozi i akcije


Ako tražite akcije Emmi prodavnice na mreži, došli ste na pravo mesto. Imamo najnovije kataloge Emmi prodavnice, čime ćemo se pobrinuti da iskoristite najpovoljnije cene i najbolje ponude u Vašoj prodavnici. Ako želite da uštedite nešto novca koristeći ponude iz Emmi nedeljnih kataloga i iskoristite najbolje ponude iz Emmi nedeljnih kataloga, tada ste došli na pravo mesto.

Akcije, popusti i katalozi u prodavnicama i na netu

Da li znate ybog čega  je slogan Emmi prodavnica „Naše cene govore umesto nas“? Zato što, kako kažu, imaju najpovoljnije cene proizvoda na tržištu. Aktuelni katalog sadrži proizvode po sniženim cenama i omogućava veliku uštedu prilikom kupovine. Štampani katalog možete da potražite u Emmi prodavnicama, dok na internetu možete da prelistate katalog u elektronskoj formi i tako se pripremite za kupovinu.

Na zvaničnom sajtu kompanije Emmi https://www.emmi.rs na naslovnoj strani može da se pogleda i akcija koja je vremenski ograničena, pa je potrebno požuriti sa kupovinom, dok su proizvodi na popustu još uvek raspoloživi. Kupovina može da se izvrši i online, u Emmi shop internet prodavnici, bez potrebe za izlaskom iz kuće. Odabirom kategorije i klikom na konkretan proizvod na sajtu, pored fotografija, specifikacije, detaljnog opisa i recenzije, nalazi se i cena proizvoda i akcijska cena, kao i detaljno objašnjenje o načinu kupovine i plaćanja preko interneta. Ukoliko vam je, ipak, potrebno dodatno objašnjenje, pozovite call centar i oni će vam sigurno pomoći. Za one koji više vole tradicionalan način kupovine, tu je i maloprodajna mreža Emmi prodavnica u kojima ćete iz prve ruke, od ljubaznih prodavaca, dobiti sva obaveštenja i sugestije o proizvodima kao i o trenutnim akcijama i popustima.

Bogat izbor proizvoda po pristupačnim cenama

Širok asortiman IT i AV proizvida i opreme je ono po čemu je kompanija Emmi prepoznatljiva. U ponudi su laptop i desktop računari, monitori, oprema i komponente, zatim fiksni i mobilni telefoni, televizori, kamere, audio i video oprema. I to nije sve, tu su i aparati za kuću, oprema za vašu baštu, auto, sport... Sve ove proizvode možete da nađete u Emmi prodavnicama po veoma pristupačnim cenama. Svako će za sebe da nađe odgovarajući potrebni artikal  a kupovinu završiti zadovoljan, kako kvalitetom, tako i i cenom i uslugom.

Prodavnice Emmi
Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Prodavci