Da li ovde nedostaje vaš katalog?

Emmi - lokacije i radno vreme

Emmi - lokacije i radno vreme

Ovde možete pronaći sve informacije koje imamo o Emmi prodavnicama, uključujući Emmi lokacije sa prodavnicama i uobičajeno radno vreme Emmi prodavnica. Ovde u Moj Katalog možete dobiti sve potrebne informacije, kao što su lokacije i radno vreme prodavnica za vaših omiljenih prodavaca, uključujući Emmi prodavnice.


Emmi - Lokacije

O kompaniji Emmi

Osnivanje kompanije Emmi vezuje se za stvaranje web sajta https://www.emmi.rs i otvaranje prvog maloprodajnog objekta u Beogradu. Ubrzo, poslovanje se širi na još tri grada: Novi Beograd, Nis i Novi Sad. Fantastičan izbor proizvoda vrhunskog kvaliteta, prepoznat je i na širem tržištu, pa se prodajna mreža stalno uvećava i obuhvata preko 20 lokacija širom Srbije. Za one koji vole kupovinu iz fotelje, nudimo internet prodavnicu Emmi shop. Početkom 2020. godine postaje jedan od brendova privrednog društva Tehnomanija, članice Roaming grupe.

Proizvodi i usluge

Velika ponuda računara i računarske opreme Emmi čini jednim od lidera u prodaji ovih proizvoda. Laptop, desktop i notebook racunari, numeričke tastature, miševi, monitori, kućišta, AC adapteri i baterije čine bogatu ponudu kompanije Emmi. Hard diskovi, USB Flash memorije, sdd diskovi, memorijske kartice i čitači kartica takođe čine asortiman koji ova firma nudi svojim potrošačima. Računarske komponente, zvučne i graficke kartice, procesori samo su deo ponude kojim će biti zadovoljan svaki konfigurator, korisnik računara i gejmer.

Potencijalnim kupcima na raspolaganju je i video oprema,slusalice, foto aparati, kamere, a za one kojima su važne prezentacije ili gledanje filmova dostupni su projektori i platna. Mobilni telefoni, GPS, konzole za igranje, oprema za obezbeđenje - video nadzor, mrežna oprema mogu se naći  kako online tako i u prodajnim objektima Emmi. Štampači i dodatna oprema, poput torbi, rančeva, futrola, navlaka dostupni su svim ljubiteljima tehnike. Ponudu upotpunjuje i kućna tehnika, televizori, klimatizacija, mali kućni i kuhinjski aparati, bela tehnika, aparati za negu lepote, alati, sportska, baštenska, oprema za automobile.

Podržavajći moto: „Naše cene govore umesto nas“, kompanija Emmi velikim brojem akcija gde se posebno izdvaja crni petak, privlači brojne kupce, koji po povoljnim cenama mogu da dođu do željenih proizvoda. Olakšicu prilikom kupovine čini i mogućnost odloženog plaćanja na više rata. Zaposleni će svakom kupcu pristupiti ljubazno, sa puno znanja, entuzijazma i razumevanja učiniti da svačiji odabir bude onaj pravi.

Kontakt informacije i radno vreme

Call centar kompanije Emmi osnovan je radi što kvalitetnijeg kontakta sa kupcima i njihovog informisanja. Operateri uvek pružaju stručnu pomoć u odabiru prave konfiguracije ili pojedinačnih proizvoda. Potrošači takođe mogu da postave pitanja, daju svoje predloge, sugestije, kritike i utiske o poslovanju kompanije. Preko call centra mogu dobiti informacije o radnom vremenu, načinima kupovine, plaćanja, sniženjima, akcijama... Kontakt telefon različitih službi i call centra i njihovo radno vreme možete pogledati ovde.

Proizvodi

Prodavnice Emmi
Najpopularniji katalozi