Da li ovde nedostaje vaš katalog?

Emmezeta katalog - 07.04.2019 - 05.05.2019 - strana 89 - VIŠE NE VAŽI

Emmezeta katalog - 07.04.2019 - 05.05.2019 - strana 89 - VIŠE NE VAŽI

1 ... 89 ... 101
Emmezeta katalog - 07.04.2019 - 05.05.2019 - Proizvodi na akciji - jaja, malina. Stranica 89.
1 ... 89 ... 101

Prelistajte ovaj Emmezeta katalog koji važi od 07.04.2019 do 05.05.2019 da biste videli najnovije ponude. Na 100 stranica trenutne nedeljne akcije, pronaći ćete najbolju robu iz kategorije Nameštaj.! Ako želite da uštedite prilikom sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Emmezeta, ne zaboravite da pogledate ceo katalog od strane 1 do strane 100. Ako želite da kupujete pametno i uštedite prilikom Vašeg sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Emmezeta, ne propustite najnoviji nedeljni katalog koji je pun neverovatnih cena i sjajnih popusta. Posećujte Moj Katalog svaki dan da ne biste propustiti sjajne promocije koje nude Vaši omiljeni prodavci.

Proizvodi u ovom katalogu

TorCa sa belom iokoladomi malinama SASTOJCI Za premazivanje kora: 3 kašike marmelade od malina 1 kašičica ekstrakta vanile 2 kašičice 1/4 kašičice cimeta u prahu 5 g gustina kašika vode 150 g malina Sveži listići nane - za dekoraciju praška za pecivo 255 g maslaca Narendana kora 2 Kore: Fil: 5 jaja 255 g šećera 255 g brašna 250 g bele čokolade 500 ml slatke pavlake pomarandže PRIPREMA Rernu zagrejte na 180°C. Pripremite dva kalupa za torte iste veličine. Na dno stavite papir za pečenje a stranice premažite maslacem i pospite brašnom. Sve sastojke za koru stavite u činiju i mikserom mešajte dok se sastojci ne sjedine. Smesu rasporedite u pripremljene kalupe i stavite u rernu, na isti nivo. Pecite 25 minuta na 180°C. Pečene kore izvadite i ostavite da se hlade. Ohladene kore presecite tako da dobijete 4 kore. Pripremite fil. Gustin sipajte u malo vode i ostavite 10 minuta da nabubri U šerpu stavite pavlaku i na laganoj vatri zagrejte do ključanja. Sklonite sa vatre i u pavlaku dodajte belu čokoladu iseckanu na manje komade. Tako potopljenu čokoladu ostavite 1 minut, zatim dodajte pripremljen gustin, vanilu i cimet pa sve dobro promešajte. Ostavite da se hladi prvo na sobnoj temperaturi, a zatim u frižideru. Ohladeni fil mutite mikserom dok ne postane penast i gladak. Odvojite četvrtinu fila, i u to umešajte 100 g malinai ostavite za mazanje torte spolja. Slaganje torte na tanjir za posluživanje stavite jednu koru, premažite je tankim slojem marmelade, zatim nanesite sloj belog fila. Na fil stavite drugu koru, premažite je tanko marmeladom pa filom i ponovite sa preostalim sastojcima. Zadnju koru samo premažite belim filom. Tortu bočno u tankom sloju premažite filom u koji ste dodali maline, tako da se delomično vide slojevi kora i fila. Tortu ukrasite preostalim svežim malinama i listićima nane. EMMA home 89

Emmezeta katalozi

Najpopularniji katalozi