Da li ovde nedostaje vaš katalog?

Emmezeta katalog - 07.04.2019 - 05.05.2019 - strana 85 - VIŠE NE VAŽI

Emmezeta katalog - 07.04.2019 - 05.05.2019 - strana 85 - VIŠE NE VAŽI

1 ... 85 ... 101
Emmezeta katalog - 07.04.2019 - 05.05.2019 - Proizvodi na akciji - meda, brašno, jaja, jogurt, kokos, Abc krem, med, sok, šećer, ulje, limun. Stranica 85.
1 ... 85 ... 101

Prelistajte ovaj Emmezeta katalog koji važi od 07.04.2019 do 05.05.2019 da biste videli najnovije ponude. Na 100 stranica trenutne nedeljne akcije, pronaći ćete najbolju robu iz kategorije Nameštaj.! Ako želite da uštedite prilikom sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Emmezeta, ne zaboravite da pogledate ceo katalog od strane 1 do strane 100. Ako želite da kupujete pametno i uštedite prilikom Vašeg sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Emmezeta, ne propustite najnoviji nedeljni katalog koji je pun neverovatnih cena i sjajnih popusta. Posećujte Moj Katalog svaki dan da ne biste propustiti sjajne promocije koje nude Vaši omiljeni prodavci.

Proizvodi u ovom katalogu

SASTOJCI (za 12 kolačića) 170 g glatkog brašna 70 g kokosovog brašna 12 g praška za pecivo 3 jajeta 150 g šećera 1 kašičica ekstrakta vanile 1 limun sok i narendana kora 100 ml jogurta 150 ml ulja 50 g kandiranih brusnica Kapletx (aupale sa bunaama 0benomod moslarponca Glazura: 250 g sira maskarpone 200 ml slatke pavlake 1 kašika soka od limuna 2 kašike šećera u prahu 1 kašika meda 1 kašika marmelade od brusnica Listići nane za dekoraciju PRIPREMA U jednoj činiji pomešajte brašno, kokosovo brašno i prašak za pecivo U drugoj činiji umutite jaja sa šećerom. Kada smesa postane svetla i penasta, dodajte vanilu, sok i narendanu koru limuna, jogurt i ulje. Na kraju lagano dodajte i pripremljene suve sastojke: brašno, kokos i prašak za pecivo pa ručno umešajte kandirane brusnice. Rernu zagrejte na 180 °C. Kalup za mafine obložite papirnatim korpicama i napunite ih pripremljenom smesom. Pecite 20 minuta na 180 °C. Izvadite iz rerne i ostavite da se kolačići ohlade. Pripremite glazuru. Umutite maskarpone i slatku pavlaku, dodajte sok od limuna, šećer u prahu i med pa umutite mikserom dok krem ne postane gladak i gust. Na kraju ručno u smesu umešajte marmeladu od brusnica. Glazurom napunite poslastičarski špric sa zvezdastim nastavkom i nanesite krem na potpuno ohladene kolačiće. Svaki kapkejk (cupcake) ukrasite listićem sveže nane. EMMA home 85

Emmezeta katalozi

Najpopularniji katalozi