Da li ovde nedostaje vaš katalog?

Emmezeta katalog - 07.04.2019 - 05.05.2019 - strana 84 - VIŠE NE VAŽI

Emmezeta katalog - 07.04.2019 - 05.05.2019 - strana 84 - VIŠE NE VAŽI

1 ... 84 ... 101
Emmezeta katalog - 07.04.2019 - 05.05.2019 - Proizvodi na akciji - brašno, jaja, jogurt, maslac, sok, šećer, limun. Stranica 84.
1 ... 84 ... 101

Prelistajte ovaj Emmezeta katalog koji važi od 07.04.2019 do 05.05.2019 da biste videli najnovije ponude. Na 100 stranica trenutne nedeljne akcije, pronaći ćete najbolju robu iz kategorije Nameštaj.! Ako želite da uštedite prilikom sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Emmezeta, ne zaboravite da pogledate ceo katalog od strane 1 do strane 100. Ako želite da kupujete pametno i uštedite prilikom Vašeg sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Emmezeta, ne propustite najnoviji nedeljni katalog koji je pun neverovatnih cena i sjajnih popusta. Posećujte Moj Katalog svaki dan da ne biste propustiti sjajne promocije koje nude Vaši omiljeni prodavci.

Proizvodi u ovom katalogu

SASTOJCI 170 g maslaca (sobne temperature) 120 g šećera 1 vanillin-šećer (10 g) 2 limuna, neprskana (sok i kora) 4 jajeta 200 g glatkog brašna 1 kesica praška za pecivo (12 g) 100 ml jogurta Svian lugtof od limuna sa Za glazuru: 5 kašika šećera u prahu 2 kašike slatke pavlake za šlag 2 kašike soka od limuna foelom glagwren PRIPREMA Maslac i šećer mikserom mešajte 5 minuta, dok smesa ne pOstane penasta. Dodajte vanillin-šećer, sok od limuna i narendanu koru od limuna, zatim jedno po jedno jaje, muteći izmedu svakog dodavanja. Dodajte jogurt i još kratko mešajte. Posebno pomešajte brašno i prašak za pecivo pa dodajte smesi od maslaca i jaja te kratko mešajte da se svi sastojci sjedine. Kalup za kuglof premažite maslacem i posipajte brašnom. Smesu izlijte u pripremljeni kalup, stavite u zagrejanu rernu i pecite na 170 °C oko 45 minuta, odnosno dok kolač ne dobije finu zlatnosmedu boju. Kuglof izvadite iz rerne i ostavite u kalupu još 5 minuta, a zatim ga izvadite iz kalupa i ostavite da se potpuno ohladi. Za to vreme pripremite glazuru. U činiji pomešajte šećer u prahu, sok od limuna i slatku pavlaku imešajte kašičicom ili manjim ručnim mikserom dok smesa ne postane glatka i sjajna. Ako je glazura retka, dodajte još malo šećera u prahu, a ako je mnogo gusta, dodajte još nekoliko kapi soka od limuna, Ohladeni kuglof prelijte pripremljenom glazurom. 84 EMMA home

Emmezeta katalozi

Najpopularniji katalozi