Da li ovde nedostaje vaš katalog?

Emmezeta katalog - 07.04.2019 - 05.05.2019 - strana 33 - VIŠE NE VAŽI

Emmezeta katalog - 07.04.2019 - 05.05.2019 - strana 33 - VIŠE NE VAŽI

1 ... 33 ... 101
Emmezeta katalog - 07.04.2019 - 05.05.2019 - Proizvodi na akciji - Bosch, mašina za pranje veša, ugradna rerna. Stranica 33.
1 ... 33 ... 101

Prelistajte ovaj Emmezeta katalog koji važi od 07.04.2019 do 05.05.2019 da biste videli najnovije ponude. Na 100 stranica trenutne nedeljne akcije, pronaći ćete najbolju robu iz kategorije Nameštaj.! Ako želite da uštedite prilikom sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Emmezeta, ne zaboravite da pogledate ceo katalog od strane 1 do strane 100. Ako želite da kupujete pametno i uštedite prilikom Vašeg sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Emmezeta, ne propustite najnoviji nedeljni katalog koji je pun neverovatnih cena i sjajnih popusta. Posećujte Moj Katalog svaki dan da ne biste propustiti sjajne promocije koje nude Vaši omiljeni prodavci.

Proizvodi u ovom katalogu

APARATI 4. BOSCH MAŠINA ZA SUŠENJE VEŠA WTW85590BY 1. BOSCH INDUKCIONA PLOČA ZA KUVANJE PXE675DE4E Sve ita vam Cista odeća je važna u svakom domaćinstvu. Međutim, njeno Zajednički ručak je važan za svaku porodicu. Ali ponekad zahteva veliku i dugotrajnu pripremu. Da bi vam proces kuvanja bio što jednostavniji, tu je Boschova indukciona ploča sa PerfectCook i PerfectFry senzorima. ye lep poteditna duajei Plaliringe gwoatet sušenje često traje predugo, a u stanovima ima malo mesta za držanje sušilica za veš. Kako biste uvek imali spremnu odeću za sve vremenske prilike, mašina za sušenje je uredaj za vas. Bosch razume vaše želje i potrebe pa će vam uz ovu selfCleaning mašinu za sušenje 8 kg veša biti suvo ispremno za nošenje u rekordnom roku. Kako biste uvek bili u toku sa Uz njihovu pomoć više ne morate da pazite na jelo jer ploča sama, automatski reguliše temperaturu. Ova ploča vas više neće ograničavati, jer je cela njena površina namenjena kuvanju. stanjem veša u mašini, tu su providna vrata i praktičan LED displej. 5. BOSCH MAŠINA ZA PRANJE VEŠA WAY32891EU 2. BOSCH UGRADNA RERNA HBG633NB1 3. BOSCH UGRADNA SUDOMAŠINA SMV88TX36E Nedeljni ručak nije savršen bez pečenja, kao ni porodično druženje bez finog kolača. Kako bi vaša trpeza bila potpuna i porodica zadovoljna, kvalitetna rerna je jedan od glavnih pomoćnika. Boschova rerna EcoClean, osim što se samostalno čisti, na svim nivoima će podjednako jako peći. Uz nju ćete brzo zaboraviti na dugotrajno kuvanje Pranje sudova je mnogo jednostavnije uz mašinu. Uz Boschova ugradni model Praktičnost, brzina i ekonomičnost važne su stavke prilikom pranja veša Sve to ćete pronaći u Boschovoj HomeProfessional mašini koja sama detektuje 16 najčešcih mrlja i dozira osim čistog, dobićete i savršeno osušeno posude, pa čak i ono plastično. Takode, programi Silence i SuperSilence omogući će vam popodnevni odmor lišen buke, dok AquaSensor detektuje mrlje na posudu i pere ih uz minimalnu savršenu količinu vode i deterdżenta. Njen EcoSilence Drive motor ne samo da radi u tišini nego i štedi električnu energiju. A kada vam se posebno žuri, SpeedPerfect program će za 65% smanjiti vreme pranja. količinu vode. EMMA home 33

Emmezeta katalozi

Najpopularniji katalozi