Da li ovde nedostaje vaš katalog?

Emmezeta katalog - 02.12.2018 - 20.03.2019 - strana 87 - VIŠE NE VAŽI

Emmezeta katalog - 02.12.2018 - 20.03.2019 - strana 87 - VIŠE NE VAŽI

1 ... 87 ... 99
Emmezeta katalog - 02.12.2018 - 20.03.2019 - Proizvodi na akciji - Samsung, Hoover, deterdžent, mašina za pranje veša. Stranica 87.
1 ... 87 ... 99

Prelistajte ovaj Emmezeta katalog koji važi od 02.12.2018 do 20.03.2019 da biste videli najnovije ponude. Na 98 stranica trenutne nedeljne akcije, pronaći ćete najbolju robu iz kategorije Nameštaj.! Ako želite da uštedite prilikom sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Emmezeta, ne zaboravite da pogledate ceo katalog od strane 1 do strane 98. Ako želite da kupujete pametno i uštedite prilikom Vašeg sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu Emmezeta, ne propustite najnoviji nedeljni katalog koji je pun neverovatnih cena i sjajnih popusta. Posećujte Moj Katalog svaki dan da ne biste propustiti sjajne promocije koje nude Vaši omiljeni prodavci.

Proizvodi u ovom katalogu

KVALITETI DIZAJN Danas se ne traži samo kvalitet i dugogodišnja garancija -dobar dizajn i funkcionalnost su takode izuzetno važni. Za sve nedoumice i pitanja možete da se obratite osoblju na Emmezetinom odeljenju bele tehnike koji će vam pomoći savetima HOOVER Mašina za sušenje veša SAMSUNG Mašina za pranje veša AEG Mašina za pranje veša Rešenje i spas za svaku ženu stiglo nam je u obliku fenomenalne Whirlpool veš mašine sa FreshCare+ sistemom, koja se prilagođava vama, a ne vi njoj! Whirlpool SENSING THE DIFFERENCE Uz nju više ne morate da brinete da li ste izvadili veš iz mašine odmah-on ostaje svežimirišljav do 6 sati nakon pranja! Da stvar bude još bolja, ne morate više da čekate da otkuca ponoć i "startuje jeftina struja, jer ova mašina ima i mogućnost "navijanja na vreme koje vama odgovara! Takode, ne treba da preterujete sa omekšivačima, jer će se FreshCare+ sistem postarati da vaše rublje bude sveże i bezneprijatnih mirisa, ali i mekoinežno, zahvaljujućilaganim, masirajucim pokretima bubnja uz povremeno ispuštanje pare koja cirkuliše unutarvlakana. Whirpool FreshCare+ štedi za vas! Osim što više nećete morati da ostajete budni i čekate da uključite mašinu, niti da ustajete ranije da biste odmah prostrli veš, uzWhirpool FreshCare+ ćete uštedeti i novacito na nekoliko načina: 40 SoftMove sistem prilagodava se vrsti tkanine.pa tako čuva i one najosetljivije materijale; 6TH SENSE program detektuje koliko se veša nalazi ububnju mašine, a zatim se pranje uskladuje usput štedeči vreme, energijuivodu; Colour15 C program pranja čuva originalne boje vaše odeće, pa više nećete morati da kupujete preparate za njihovo održavanje, a pritom je pranje na 15 stepeni garantovano savršeno isto kao kada veš operete na temperaturi od 40 stepeni; Clean+ opcija bez napora prilagodava ciklus pranja prema nivou zaprljanosti, što znači da se bira izmedu intenzivnog,dnevnog ili programa brzog pranja. Još jedna prednost Whirpool FreshCare+ veš mašine jeste i to što je bubanj prilagoden tako da se okreće asimetrično, zbog čega se deterdžent bolje apsorbuje, što znači da će odeća biti bolje oprana, bez belih tragova praška! Pomozite sebi, uštedite novac i vreme i sačuvajte odeću uz Whirpool Fresh Care+ to je konačno moguće!

Emmezeta katalozi

Najpopularniji katalozi