Dr Techno - katalozi i akcije


Ako tražite akcije Dr Techno prodavnice na mreži, došli ste na pravo mesto. Imamo najnovije kataloge Dr Techno prodavnice, čime ćemo se pobrinuti da iskoristite najpovoljnije cene i najbolje ponude u Vašoj prodavnici. Ako želite da uštedite nešto novca koristeći ponude iz Dr Techno nedeljnih kataloga i iskoristite najbolje ponude iz Dr Techno nedeljnih kataloga, tada ste došli na pravo mesto.

Aktuelni katalozi

Odaberite najblizu prodavnicu  
Katalozi možda neće važiti u svim lokalnim prodavnicama.
 

Najbolje Dr Techno akcije i katalozi na mreži
Imamo informacije o skoro svakom Dr Techno katalogu i sniženju koji postoji u Srbiji! Bez obzira na to da li su sakriveni u katalogu, na internetu ili van mreže, možete ih potražiti na našoj veb lokaciji.

Otkrijte najveća Dr Techno sniženja
Mnogi ljudi žele da uštede novac prilikom kupovine u Dr Techno prodavnici. Posedujemo sve informacije o Dr Techno sniženjima, tako da možete da iskoristite najpovoljnije cene i uštedite novac. Jednostavno pogledajte najnovije akcije i kataloge ovde i saznate kako možete da uštedite novac na sjajnim proizvodima. Zapamtite, ušteda je osnova uspeha!

Uložite svoje vreme!
Kada je reč o uštedi, sve zavisi od pravilnog načina razmišljanja. Trenutno ćete možda uštedeti samo nekoliko dinara, ali čak i mali iznos je značajan, a ušteda uz Dr Techno akcije je sjajan način da iskoristite svoj novac na najbolji mogući način. Sve što je potrebno da biste uštedeli je da budete pametan kupac i obavite kratko istraživanje pre kupovine u Dr Techno prodavnici. To će oduzeti malo vremena, ali naši katalozi mogu da Vam uštede mnogo novca!

Na ovoj stranici ćete pronaći 2 trenutnih kataloga prodavnice Dr Techno koji važe do 17.07.2022. U katalozima ćete pronaći specijalne ponude i akcije uglavnom za proizvode iz kategorije Elektronika i bela tehnika, konkretno: Samsung, frižider, kombinovani frižider, side by side frižider koje možete kupiti u 3 prodavnica u mestima Novi Sad, itd. Ako ste zainteresovani za sniženja, akcije i specijalne ponude u drugim prodavnicama, pogledajte akcije nekog od 123 drugih prodavaca čija ponuda je dostupna na Moj Katalog. Takođe možete pretražiti arhivu prodavnice Dr Techno da biste videli 311 ponude koji više ne važe.

Proizvodi u Dr Techno katalozima

Stranica Proizvodi
leaflet
20.06.-17.07.2022
3 kombinovani frižider
4 Samsung, side by side frižider, frižider

Najnoviji katalozi

Prodavci - elektronika i bela tehnika