99Biram organsko
i za prazničnu
trpezu!66
Bio
INGWER
In Zartbitterschokolade
Izmamite osmeh
Neizostavan deo svakog
novogodišnjeg paketića za
decu su svakako slatkiši. Neka
ove godine vaš izbor bude
zdraviji - uz dmBio proizvode
u prazničnim pakovanjima.
dmBio
lizalica od
bele čokolade
Sneško Belić
15 g
99 RSD
80
Bio
SCHOKO
LOLLI
100 g/660,00 RSD
UVEK POVOLJNO
od 9. 11. 2022.
dm.rs
e
LIMITED
EDITION
dmBio
đumbir u
crnoj čokoladi
85 g
249 RSD
100 g/292,94 RSD
▼ UVEK POVOLJNO
od 1. 2. 2022.
Bio
WINTER
SCHOKOLADE
dmBio
zimska čokolada
karamel-krisp i cimet
100 g
199 RSD
dmBio
bademi u čokoladi
i karameli
130 g
429 RSD
100 g/330,00 RSD
fiber, Tured fro
Zal
UVEK POVOLJNO
od 9. 11. 2022.
UVEK POVOLJNO
od 1. 10. 2022.
dm
TU SAM ČOVEK
BO
Byo
O
2000 1
KAUNS
MANDEL
TU KUPUJEM
Uživajte zajedno
Seckanje, kuvanje, aranžiranje, serviranje
- svako može da pomogne.
Kapućino od crvenog kupusa
2 kašike maslinovog ulja 1 kašika đumbira. 200 g oljuštenog
crvenog luka, sitno iseckanog 500 g svežeg crvenog kupusa,
isečenog na uzane trake 50 g kristal-šećera 1 jabuka, očišće-
na, oljuštena i sitno iseckana 125 ml crnog vina 1 organska
pomorandža (sok i kora) 1 1 čorbe od povrća (npr. dmBio). 65
ml šlaga • 2 karanfilića 1 zvezdasti anis ½ štapića cimeta • so
• sveže mleveni biber 125 ml soka od cvekle (npr. sok od cvekle
dmBio)
PRIPREMA: Propržite đumbir na maslinovom ulju u šerpi,
dinstajte luk sa crvenim kupusom dok ne postane providan,
dodajte šećer i komadiće jabuke pa dinstajte još pet minuta.
Zatim dodajte crno vino, sok od pomorandže i koricu pomoran-
dže, zalijte supom od povrća i dodajte šlag. Začinite karanfi-
lićem, zvezdastim anisom, štapićem cimeta, solju i biberom.
Pustite da provri, sklonite s ringle i ostavite poklopljeno 20
minuta. Izvadite karanfilić, zvezdasti anis i štapić cimeta i
dobro izmiksajte supu ručnim blenderom. Procedite kroz sito i
dodajte sok od cvekle.
PENA OD TIMIJANA:
20 g putera 500 ml mleka 5 g grančica timijana • so • sveže
mleveni biber 1 doza soda-vode
PRIPREMA: U manjoj šerpi zagrejte puter dok ne postane pe-
nast i smeđ. Sada dodajte majčinu dušicu i prelijte mlekom, za-
činite solju i biberom, jednom prokuvajte. Ostavite pet minuta,
a zatim dobro izmiksajte ručnim blenderom. Procedite tečnost
kroz sitno sito, zagrejte je, a zatim dodajte malo soda-vode i
ponovo napravite penu na površini pomoću ručnog blendera.
Vruću supu od crvenog kupusa sipajte u činije za supu i prelijte
penom od timijana.
ACTIVE BEAUTY 05/2022