dm drogerie katalog novembar 2022 - strana 59 *

59 / 61

dm drogerie katalog - Proizvodi na akciji - dmBio, desert, puding, Babylove, Alverde, Denkmit, sredstvo za čišćenje, tablete za mašinsko pranje, maskara, Green, čaša, činija, pribor za jelo. Stranica 59.
59 / 61

Prelistajte ovaj dm drogerie katalog koji važi od - do - da biste videli najnovije ponude. Na 60 stranica trenutne nedeljne akcije, pronaći ćete najbolju robu iz kategorije Drogerije i parfimerije. Ovaj dm drogerie katalog nudi popuste na više od 53 proizvoda, vodeći računa da dobijete najbolju ponudu za stvari koje kupujete! Ako želite da uštedite prilikom sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu dm drogerie, ne zaboravite da pogledate ceo katalog od strane 1 do strane 60. Na trenutnoj stranici ćete pronaći promocije za Alverde, Babylove, Green, maskara, puding, sredstvo za čišćenje, tablete za mašinsko pranje; međutim, ovaj katalog dm drogerie prodavnice nudi mnoga druga sniženja robe, kao što su -. Ako želite da kupujete pametno i uštedite prilikom Vašeg sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu dm drogerie, ne propustite najnoviji nedeljni katalog koji je pun neverovatnih cena i sjajnih popusta. Posećujte Moj Katalog svaki dan da ne biste propustiti sjajne promocije koje nude Vaši omiljeni prodavci.

* Važeći u svim dm drogerie marketima.

Prikaži sledeći

Proizvodi u ovom katalogu

 
 
REDAKCIJA: Carolina Forstner, dm. FOTOGRAFIJE: dm p Mala, ali moćna! Ova maskara se sigurno nalazi u ženskom neseseru. Sa fito-kolagenom i ekstraktom bambusa pruža xxxl volumen. Osim ovoga, alverde maskara je sertifikovana prirodna kozmetika. alverde maskara XXL volumen ,,Ko želi čokoladni puding?" Tvrdimo da bi svako odgovo- rio sa da. Za poseban užitak i najzahtevnije nepce - dmBio čokoladni puding sa najfinijim kakaom i tamnom, blago gor- kom čokoladom, i punim čoko- ladnim ukusom oduševiće vas bilo da ga jedete kad je topao ili hladan. Puding je zaslađen samo šećerom od kokosovog cveta. Dodatna doza čokolade za idealan desert. dmBio puding od čokolade, 3x55 g Ⓒ Denk mit GESCHIRR-REINIGER nature ovan JoEEWHEE + XXL 30 LE TABS dm GREEN. IDEAS alverde DEALUS ASA GREJAN ACTIVE BEAUTY 04/2022 Bio SCHOKO PUDDING Aninen Codes & Southerndado WO Pošto pranje sudova nikome ne pričinjava zado- voljstvo, barem možemo da se potrudimo da budemo održivi. Denkmit detergent za mašinsko pranje posuđa služi kao sredstvo za čišćenje, sredstvo za ispiranje i spe- cijalna so. Štiti staklo, daje sjaj nerđajućem čeliku, održava higijenu mašine za pranje posuđa, uklanja masnoće čak i na niskim temperaturama. Sa efektom brzog sušenja. Bez dodataka konzervana- sa, boja i mirisa. Denkmit tablete za mašinsko pranje sudova, nature, 30/1 99 Pravi saveznik za prvi obrok moje bebe!66 babylove čaša od polipropilena 1/1 499 RSD UVEK POVOLJNO od 20. 4. 2021. Pribor koji mami Bilo da odlučite da vi hranite svoju bebu ili joj date da sama uči da jede, ovaj pribor za jelo će joj biti i više nego zanimljiv. Neodoljivi dizajn, sigurno će olakšati sam proces hranjenja, a ukoliko vam zatreba još nešto od dodataka za bebu, uputite se u omiljenu dm drogeriju i izaberite svoje favorite među širokom ponudom proizvoda za bebe i decu. babylove činija od polipropilena 1/1 399 RSD ▼ UVEK POVOLJNO od 20. 4. 2021. dm.rs babylove Besteck babylove dvodelni set pribor za jelo 569 RSD ▼ UVEK POVOLJNO od 1. 8. 2021. dm TU SAM ČOVEK TU KUPUJEM

Drugi katalozi dm drogerie

Najnoviji katalozi