dm drogerie katalog novembar 2022 - strana 24 *

24 / 61

dm drogerie katalog - Proizvodi na akciji - Babylove, krema, Bademova krema, gel za tuširanje, kupka, šampon. Stranica 24.
24 / 61

Prelistajte ovaj dm drogerie katalog koji važi od - do - da biste videli najnovije ponude. Na 60 stranica trenutne nedeljne akcije, pronaći ćete najbolju robu iz kategorije Drogerije i parfimerije. Ovaj dm drogerie katalog nudi popuste na više od 53 proizvoda, vodeći računa da dobijete najbolju ponudu za stvari koje kupujete! Ako želite da uštedite prilikom sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu dm drogerie, ne zaboravite da pogledate ceo katalog od strane 1 do strane 60. Na trenutnoj stranici ćete pronaći promocije za Babylove, gel za tuširanje, krema, kupka, šampon, Bademova krema; međutim, ovaj katalog dm drogerie prodavnice nudi mnoga druga sniženja robe, kao što su -. Ako želite da kupujete pametno i uštedite prilikom Vašeg sledećeg odlaska u kupovinu u prodavnicu dm drogerie, ne propustite najnoviji nedeljni katalog koji je pun neverovatnih cena i sjajnih popusta. Posećujte Moj Katalog svaki dan da ne biste propustiti sjajne promocije koje nude Vaši omiljeni prodavci.

* Važeći u svim dm drogerie marketima.

Prikaži sledeći

Proizvodi u ovom katalogu

 
 
99Za nežan dodir od najranijeg doba!66 babylove nature PFLEGEBAD Bilo da je to kupka, kreme ili losioni - nežni proizvodi za negu dm marke babylove ne sadrže boje i konzervanse i kao takvi su idealan saveznik u periodu odrastanja. Kada dođe vreme za kupanje i negu, vaša beba će uživati u tome. Pripremite se na pravu ljubav koja će trajati. babylove nature 2IN1 DUSCHI & SHAMPOO babylove nature gel za tuširanje i šampon 200 ml 199 RSD 100 ml/99,50 RSD dm.rs babylove nature kupka 250 ml 279 RSD 100 ml/111,60 RSD UVEK POVOLJNO od 1. 8. 2022. ▼ UVEK POVOLJNO od 1. 8. 2022. babylove nature bademovo ulje 250 ml 299 RSD 100 ml/119,60 RSD ▼ UVEK POVOLJNO od 1. 9. 2022. babylove nature krema babylove Enter Spons MANDELO babylove noting WUNDSCHUTZ CREME protiv ojeda 75 ml 199 RSD 100 ml/265,33 RSD UVEK POVOLJNO od 1. 8. 2022. TU SAM ČOVEK dm TU KUPUJEM Mehurići umesto šampanjca Ako imate više vremena, možete biti mnogo srećniji. Dobar osećaj uvek pomaže. smo na milost i nemilost porivu da konzumiramo pre- više. Valjda imamo slobodnu volju. Šta algoritmi tu mogu? Oni nam se pojavljuju kao naizgled prijateljski ras- položeni, sveznajući savetnici. Pošto nam je u prirodi da nam bude lepo i komforno i pošto izbegavamo ne- izvesnost, podložni smo njima. Neizvesnost je drago- cena, tera nas da postavljamo pitanja i da razvija- mo. A šta je tako loše u kupovini stvari? To nas tera da stalno menjamo svoj dragoceni, ogra- ničeni životni vek. Svi smo skliznuli u neku vrstu apa- tične tuge u kojoj više ne vidimo svoje stvarne potre- be i gubimo dostojanstvo. Čekajte malo, gubimo dostojanstvo? Živimo i konzumiramo u imperijalnom stilu života: eksploatišemo rad, buduće generacije i planetu. Bili ACTIVE BEAUTY 04/2022 TEKST I INTERVJU: Ellen Kaufmann. FOTOGRAFIJA: Stocksy / Michaela Ravasio; Privat

Drugi katalozi dm drogerie

Najnoviji katalozi