dm drogerie katalog - VIŠE NE VAŽI - strana 48 *

thumbnail - dm drogerie katalog - Proizvodi na akciji - hleb, oblande, dmBio, morska so, testenina, crni biber, krema, pekarski pleh, kašika. Stranica 48.
48 / 61

* Važeći u svim dm drogerie marketima.

Prikaži sledeći

Proizvodi u ovom katalogu

 
GOOD LIFE NARAVNO, ARAVNO, DANAS KUVAMO Bilo da je u pitanju roštilj ili logorska vatra: pravo je uživanje kada sami ispečemo hleb i povrće na žaru i skuvamo supu. za vatru su ide- alne obale jezera i plaže. Međutim, u bašti ili na terasi mnogo je prak- tičnije. Jer što je jelovnik zahtevniji, to više stvari morate da ponesete sa sobom u prirodu. Iskusni ljubitelji obedovanja napolju ne dozvoljavaju da ih to odvrati, već rešetku za roštilj drže u prtljažniku. Namirnice za naš 48 NAPOLJU mali jelovnik mogu delimično da se pripreme unapred (npr. za umak sve osim patlidžana) i da se dovrše na licu mesta, kada se vatra pretvori u žar. Jedno je sigurno: kombinacija tople letnje čorbe, začinjene vekne s belim lukom koja vas poziva da zajedno lomite hleb, orijentalnog krema od patlidžana i medaljona od SASTOJCI: 400 g manjih krompira, prepolovljenih • 3 kašike maslinovog ulja (npr. dmBio) morska so i biber (npr. dmBio crni biber) 1 litar bujona (npr. dmBio) 250 ml vode 250 g paparde- la (ili druge vrste testenine) 200 g graška šećerca u mahunama. 70 g smrznutog graška 6 rotkvica, isečenih na tanke trake 100 g mladog kelja, podeljenog na komade veličine zalogaja • 1 veza mi- rođije, iseckane. PRIPREMA: Zagrejte rernu na 210°C (gornja i donja ploča). Ras- badema tankih kao oblande, ima sve što je potrebno da razveseli druš- tvo prijatelja. Uz vatru, teške teme odjednom postaju lagane i sa iskra- ma se uzdižu u noćno nebo. I ko zna, možda ćete u leto 2022. godine uz čašu špricera u jednoj ruci i s kaši- kom čorbe od povrća u drugoj pro- naći svoj lični čarobni trenutak? → Zelena čorba od povrća & grašak u mahunama poredite krompir na pleh obložen papirom za pečenje, pokapajte maslinovim uljem i začinite solju i biberom. Nežno promešajte smesu i pecite u rerni 18-20 minuta dok ne porumeni i ne zapeče se. Pleh za pečenje stavite na trenutak u stranu. Zatim u velikom loncu skuvajte bujon i vodu dok ne provri. Dodajte papardele i ku- vajte testeninu do al dente (čvrsta na zalogaj). Sada dodajte ma- hune graška, šećerac, krompir, rotkvice, grašak i listove kelja. La- gano promešajte i dinstajte 1-2 minuta. Prilikom serviranja pospi- te odozgo mirođijom. ACTIVE BEAUTY 03/2022

Drugi katalozi dm drogerie

Najnoviji katalozi