Rozeń plus
KOLAČIĆI
Rozen plus kolačići
Sastojci: 500 g (1 pakovanje) gotovih kora za rozen tortu, 1 l mleka, 2 kesice praška za
puding,
300 g šećera, 2 kesice vanilin šećera, 250 g margarina, 100 g bele čokolade za kuvanje,
100 g čokolade za kuvanje, 300 g mlevenih pečenih lešnika, 300 g mlevenog keksa.
Hrskava čokoladna glazúra: 150 g čokolade za kuvanje, 75 g margarina, 1 kašičica ulja.
Priprema: Od 11 hladnog mleka odvojiti 2 dl I razmutiti prašak za puding da ne bude grudvica.
U preostalih 8 dl dodati šećer i vanilin šećer i zagrejati do ključanja. Skinuti sa vatre I uliti u
tankom mlazu razmućeni prašak za puding, neprestano mešajući. Kuvati na tihoj vatri, uz
neprestano mešanje dok se ne zgusne (3-5 minuta).
Kad je puding kuvan, skinuti ga sa vatre I u topao umešati margarin. Smesu podeliti na
dva jednaka dela. Polovini smese dodati belu čokoladu i mešati dok se ne otopi, pa dodati
pečene mlevene lešnike. Drugoj polovini smese dodati čokoladu za kuvanje i mešati dok
se ne otopl, pa dodati mleveni keks III polovini smese u kojoj je bela čokolada dodati keks,
a drugoj polovini pečene lešnike da bude još jači kontrast. Korice odmah fllovati toplim
fllovima. Prvu koricu postaviti na ravnu podlogu (najbolje na metalnu tacnu / tepsiju da
se ne savija prilikom prenošenja nafilovanog kolača u frižider). Premazati sa 6 supenih
kašika tamnog flla, poravnati dugačkim nožem. Preko flla postaviti drugu koricu. Poravnati
dlanovima III preći oklagijom I premazati sa 6 kašika svetlog fila. Postupak ponavljati dok ne
utrošite sve korice. Poslednja korica se ne filuje. Čitav kolač prekriti celofanom lopteretiti.
Kolač ostaviti preko noći u frižideru.
Prijatno!
Piletina u kari sosu
Sastojci: 500 g pilećeg belog mesa, 2 zelene paprike, 1 crvena
paprika, 200 ml pavlake za kuvanje, 1 puna kašičica karija, 2
kašike maslinovog ulja, so, biber, suvi biljni začin.
Priprema: Piletinu iseći na kocke, a paprike na štapiće. Meso
dinstati na vodi bez ulja, sve dok ne upije svu svoju vodu. Dodati
maslinovo ulje i propržiti piletinu, pa dodati i paprike. Sve zajedno
dinstati oko pet minuta. Sipati pavlaku za kuvanje i sve dobro
izmešati. Zatim dodati kari, so, biber i suvi biljni začin. Dinstati
još 10 minuta da se sos zgusne. Poslužiti sa pirinčem.
14
Piletina
U KARI SOSU
OrOetker
Rozen kore
SLATKI SPAS ZA T
dobro
Cotove kore za tort
Dr. Oetker
Krem
tabla
wwjeti koje
Praia
Original
Puding
349⁹⁹
25999
aleva
Kari
mešavina začina
wale
Aleva
karl mešavina začina
25 g
Galerije zotius
Dr. Oetker
rozen kore
430 g
novo
Dobro
krem tabla
za jelo I
kuvanje
100 g
55.⁹⁹
44.⁹9
Dr. Oetker
puding prah
vanlla
38 g
15.9⁹⁹
149 ⁹⁹
59⁹⁹
37 99
60⁹⁹
44.99
Dobro
krem tabla
za kuvanje
100 g
Wellbot
lešnik
Lješnik 80 g
Hazelnut
wellbor
Pileći file
Le
117⁹⁹
99.99
719.⁹⁹
669 99
dobro
Bela
tabla
za jelo i kuvanje
100 g
Cene za
voće i povrće
važe u periodu
55.⁹⁹
44.⁹9
od 29.09.
do 05.10.2022.
Zelena paprika
šilja
kg
Cena za
pileći file
važi u periodu
od 29.09.
do 05.10.2022.
Više informacija o trenutnoj ponudi i akcijama možete naći na našoj web stranici i na našim društvenim mrežama