Eskimko
više vrsta
75 g, 80 g
Friglo
smrznuta višnja
300 g
Kandit
(Eskimko
Sastojci
Kandit
čokolada
za kuvanje
100 g
Dessert Chef
(Eskimko
5 jaja
300 g šećera
1 čaša jogurta
1 čaša ulja
270 g brašna
1/2 kesice Dobro praška za pecivo
Friglo smrznuta višnja 300 g
Moravka šećer u prahu za
posipanje kolača
Dobro vanilin šećer 10 g
Fstne tr
Vanile
Čokolsada
ČOKOLADA
ZA KUHANJE
*Friglo
Vinja
Cooking Chocolate
13499
10999
(Eskimko
(Eskimko
arta
17799
Jagodo
Moja Kravica
maslac
125 g
Soracciatella
13999
CUVAMO A
DIjamant
classic stonl margarin
250 g
6499
imlek
193 99
Kravi
maslac
4999
16999
U ve se aetia!
Moravka
Frikom
Kaprl sladoled
više vrsta
700 ml,
6x70 ml
šećer u prahu
5
Šećer
Šećer 2009
DIJAMANT 6699
prahu
classic
stoni
54 99
ZA SVE NAHENE
šljiva
5299
Strauss
Kapri 28000
Priprema
Frikon
Frikon
Kapri
39 99
Razbiti jaja i odvojiti belanca od žumanaca. Belanca
mikserom umutiti u čvrst sneg, pa im postepeno
dodavati šećer. Dodatižumanca, pa ih umešati sa
belancima, špatulom. Postepeno dodati i ostale
sastojke (Jogurt, ulje, brasno i prašak za pecivo).
Kad testo bude homogeno, izliti ga u podmazan i
brašnom posut pleh. Na testo staviti višnje koje
su malo ocedene od viška soka, Staviti kolač u
rernu zagrejanu na 180 stepeni da se ispeče. Peći
oko 40 minuta. Ohladiti kolač, pa ga obilno posuti
prah šećerom, pomešanim sa vanil šećerom, I
iseći na kocke.
22999
Dobro
399 99
Šlag krem
250 g
x6
COKOLADA
VANILA
32999
Dobro
sladoled
više vrsta
900 ml
oigop
SUMSKO VOCE
STRACCIATELLA
21999
Šlag krem
103 99
Vživajte!
aromom pavlake i vanilina
18999
LESNI
8299
Sweet house
exclusive
kaprl torta
1,6 kg
Dobro
Prašak
za pecivo
prašak
za peclvo,
vanlln šećer
10 g
Piškote
Dobro
plškote
400 g
deers s d
10 g
193 99
59
Vanilin
šećer
169 99
499
Nte kaine 10
5
599
Frikom
plazma kocka
sladoled
500 ml
šljiva
plaz ma
KDC KA
119999
94999
plazma
36099
KCKA
Aloma
+1L
289 99
21
Cocoa
Biscuit
Hazelnut
ΔΟΡΕΑΝ
ΠΑΓΟΙΟ
21 Aloma
Cocoa
Vanilla
3L
AOPEAN trawberry
IHATQTO
SA VISNJAMA
Aloma
Ciens
3L
59999
21
AQPEAN
Nema
449 99
Aloma
3 In 1 sladoled
više vrsta
31
AQPEAN
Posetite nas na: O f dis.rs
dobro
dobro
dobro