Točna
1OZEN,
1999
1299
Cokstade
le
jagode
dobro
dobro
Puding
Puding
Puding
torta
vanile
dobro
2299
SRBIJE
Dobro
Sastojci
Frikom
mallna
400 g
puding
više vrsta
40 g, 45 g
1899
1499
Frikom
• 5 pudinga od vanile
• 6 kašika šećera
250 g Dijamant margarina
• 200 g C šećera u prahu
1,5 I mleka
• pakovanje Dr. Oetker rozen kora
MALINA
1299
C
šlag
vlše vrsta
500 g, 3/1
RASPRERRY.
Prined d
Za voćnl fl potrebl su sledećl sastojci:
• 400 g Frikom malina
• 6 kašika šećera
• 400 ml vode
• 2 kesice pudinga od vanile
vkana
Postpr cle dine
Šlag krem
Šlag
33599
Statka tradici
25999
Statka tradicija
elhe p
Classic
OrOetker
Beli
Gotoue kore za tortu
З КОМADA
Krem kore
Dr. Oetker
kore rozen, krem
430 g, 440 g
SRBIJE
DIJamant
classic stonl
margarln
250 g
12999
OrOetker
CPEHJE
FBRALE
SRBIJE
Cotove kore za tortu
9999
Rozen kore
Pdoger
31799
U sve se ueia!
24999
DIJAMANT
SLATKI S
Posuo
classic
stoni
ZA SVE NAHENE
6799
Bevita
keks mlevenl
šećer u prahu
500 g
5
300 g
29999
4999
CPEMJE
šljiva
SLATKI SP
Experienice
23999
Tradition
SRBIJE
Bevita
Bevita
Priprema
Šećer
u prahu
Statka tradicija
Priprema bell fil: Razmutite puding, šećer i 200 ml mleka, ostatak
mleka stavite da se kuva, kad provri, skuvajte puding, ostavite da
se ohladi i promešajte da se ne uhvati korica. Margarin sa mlevenim
šećerom izmutite, a kad se puding ohladi dodajte ga u margarin i
umutite.
Za voćnl fil: Izmiksajte voće, dodajte šećer, 200 ml vode i sve stavite da
se kuva. Za to vreme umutite dva pudinga sa ostalom vodom, kad voće
provri zakuvajte pudinge dok se ne zgusnu i sklonite sve sa vatre.
Kore: Prva i druga kora se filuju belim filom, treća voćnim, onda opet
dve belim, treća voćnim i tako dok sve ne potrošite. Voćni fil se nanosi
dok je vruć. Preporučujemo da na kraju dodate C šlag za još bolji ukus.
Classicmleveni
Swislin
Neto kolikina 500 g
13999
10599
11499
Uživajte!
7999
14
Više informacija o trenutnoj ponudi i akcijama možete naći na našoj web stranici i na našim društvenim mrežama
6PANE
13 CPE
BRALE
SPANEL
6PANE!
.13 CP
BRALE
SPANE!
BRALEI