Deichmann - lokacije i radno vreme

Ovde možete pronaći sve informacije koje imamo o Deichmann prodavnicama, uključujući Deichmann lokacije sa prodavnicama i uobičajeno radno vreme Deichmann prodavnica. Ovde u Moj Katalog možete dobiti sve potrebne informacije, kao što su lokacije i radno vreme prodavnica za vaših omiljenih prodavaca, uključujući Deichmann prodavnice.


Katalozi Deichmann
Katalozi Deichmann
Katalozi Deichmann

O Deichmannu

Kao porodično preduzeće, Deichmann je 1913. godine počeo sa radom u Esenu, gde se još uvek nalazi centrala ovog preduzeća. Kao vodeće preduzeće u trgovini obućom na nemačkom i evropskom tržištu, Deichmann ima 3989 prodavnica u 26 zemalja sveta sa oko 39.564 radnika.

Pored toga što vode računa o odnosu cene i kvaliteta, zaposleni u kompaniji Deichmann takođe vode računa o modnim trendovima. Prateći najnovija dešavanja, oni sakupljaju informacije o najnovijim modnim kolekcijama koje im pomažu da u ponudi uvek imaju elegantnu i kvalitetnu obuću.

U Deichmann prodavnicama možete naći veliki izbor stilova i marki obuće za žene, decu i muškarce, a pored elegantne, tu je i sportska i casual obuća mnogih poznatih robnih marki kao što je Schetchers, Graceland, Catwalk, Fila, Nike, Vty, Elefanten, kao i mnogi drugi. Pored obuće, Deichmann prodavnice nude i širok izbor modnih dodataka, pa pored sandala možete pronaći i savršenu torbu koja će upotpuniti vaš izgled.

Kompletnu ponudu Deichmann obuće možete pronaći u online katalogu na njihovom veb sajtu https://www.deichmann.com/RS/sr/shop/welcome.html. Pored ponude najnovijih proizvoda, u online katalogu možete pronaći i trenutne akcije i sniženja koji vam mogu doneti velike uštede prilikom kupovine.

Zašto ljudi vole da kupuju u Deichmann prodavnicama

  • XXL kolekcija: u Deichmann prodavnicama možete pronaći XXL modele obuće koji za ženske modele idu do veličine 44, a za muškarce do veličine 48 – savršeno za osobe sa malo većim stopalima. Pored toga, cena ovih proizvoda je ista kao cena standardnih veličina, tako da one neće predstavljati dodatni udarac na vaš budžet.
  • Nagradne igre: Deichmann redovno nudi sjajne nagradne igre za svoje verne korisnike. Trenutno su to Deichmann Summer Look gde za sliku vašeg omiljenog letnjeg outfita imate mogućnost da osvojite vaučer u vrednosti od 4000 dinara i Prijavi se & osvoji gde unosom podataka u određenu formu dobijate mogućnost da osvojite jednu od 5 Deichmann nagrada.
  • Pretraga artikla po radnjama: jedan od praktičnih alata koji je Deichmann obezbedio za svoje kupce je pretraga artikla po radnjama. Ako želite da znate da li određena prodavnica u vašem gradu, npr. Mladenovcu, ima na stanju i u odgovarajućoj veličini artikl koji vam se dopao, ovaj alat vam omogućava da to proverite iz udobnosti svog doma, bez odlaska u prodavnicu.
  • Kontrola proizvoda: preduzeće Deichmann svoje proizvode podvrgava temeljnim kontrolama u pogledu sigurnosti, kvaliteta i udela štetnih materija na osnovu sopstvenih standarda koji su čak i stroži od propisanih.

Lokacije i radno vreme

Deichmann prodavnice možete pronaći u svim većim gradovima Srbije, kao što su Novi Sad i Subotica. Spisak svih prodavnica u Srbiji, kao i njihovo radno vreme, možete pronaći ovde.