Black Friday - katalozi i akcije

Pogledajte najnovije Black Friday akcije ovde. Na Moj Katalog objavljujemo najbolje akcije i kataloge za sve stvari koje želite da kupite za Black Friday. Imamo sve najbolje akcije Vaših omiljenih robnih marki i možemo da Vam pomognemo da uštedite novac tokom kupovine za Black Friday. Na najbolji mogući način iskoristite Black Friday sa Moj Katalog.

Aktuelni katalozi

Katalog Computerland

Computerland katalog - 22.11.2021 - 05.12.2021.
22.11.-05.12.2021
Važeći u svim Computerland marketima.
Black Friday - katalozi i akcije

Black Friday ili, u prevodu, Crni petak, po mišljenju mnogih najveći nakupni dan u godini, svake godine privuče oko mnoga ljudi. On obeležava početak sezone božićne kupovine.


Crni petak postaje najprometniji dan u pogledu trgovine i prodaje, popusti najčešće traju i preko vikenda. Nastavak ovog praznika javlja se i u ponedeljak, kao Cyber Monday – dan koji je rezervisan za popuste na online kupovine. Black Friday 2019 godine biće 29. novembra.


Black friday održava svakog prvog petka nakon najvećeg američkog praznika - Dana zahvalnosti (koji se proslavlja svakog četvrtog četvrtka u novembru), tog petka naziv Black Friday.


Sigurni smo da ste čuli za Black Friday, dan posebnih ponuda i sniženja kada mnoge prodavnice širom sveta pripremaju odlične ponude za kupce. Mnoge od njih imaju i prošireno radno vreme kako bi svi kupci imali priliku kupovati po sjajnim uslovima i popustima. To su prodavnice kao što su Tehnomanija, Gigatron, Win Win. Najčešće ljudi kupuju proizvode od elektronike, mode, igračaka i još mnogo toga.


Svedoci smo da je na našim prostorima "Crni petak" tek zaživel.


Ne propustite sjajne ponude Black Friday!
 

Najpopularniji katalozi